Nova pavimentació plaça Santa Anna i La Rambla. Vídeo: R.Gallofré

El comerç critica que les obres de la Plaça de Santa Anna es facin ara

Negoci Empresa Mataró (NEM) lamenta que l’obra, pendent des de fa mesos, comenci quan les restriccions permeten que restauració i comerços poden obrir “una mica més”

Les obres de la Plaça de Santa Anna de Mataró estan aixecant més polseguera que l’originada naturalment pels propis treballs de renovació del paviment. El comerç local renega de les obres per inoportunes i critica la falta de planificació en les obres de la Plaça Santa Anna. Cal recordar que les obres tindran la cèntrica plaça potes enlaire durant quatre mesos, fins a mitjans de juliol. Des de Negoci Empresa Mataró lamenten que sigui “justament ara” quan comencin unes obres que fa mesos que s’haurien d’haver dut a terme.

Cal recordar que la majoria de lectors de Capgròs.com també van criticar en aquesta enquesta l'ocasió de les obres.

Per a Xavier Martin, president de NEM,  “és incomprensible com s’ha desaprofitat un temps molt valuós per avançar amb tots els comerços i la restauració tancats i ara, quan les restriccions sanitàries permeten que obrim una mica més, l’Ajuntament decideixi que és el moment de fer aquestes obres”.

Demanen una condonació d’impostos 

NEM lamenta que no hi hagi hagut voluntat per part de l’Ajuntament de consensuar el moment o la millor manera de tirar endavant unes obres, “que tots creiem que eren necessàries però que han decidit començar-les ara, sense notificació prèvia als afectats, i avisant amb només 3 dies d’antelació”. Per tot això, des de Negoci Empresa Mataró es reclama una condonació d’impostos als negocis de la zona afectats per les obres.

Martin reflexiona també sobre el tipus de material escollit per a fer les obres, “una pedra que farà allargar les obres, encareix el pressupost final i, el més important, ens han fet perdre una nova oportunitat de dotar a la ciutat d’una identitat visual pròpia utilitzant, per exemple, un panot de Puig i Cadafalch”.

 

Comentaris (5)

Oscar Fa 2 anys
¿Era necesario este gasto con la que está cayendo...?¿Impuesto revolucionario inútil por parte de los constructores a los que debe dinero el ayuntamiento? ¿Quién gobierna en Mataró? El Centre otro gran agujero negro de los presupuestos...
Jordi Fa 2 anys
Si s' haguessin fet bé les coses el seu dia, no faria falta tornar-les a fer i no estaríem parlant del tema.
Marc Fa 2 anys
No gastéis tiempo en escribir comentarios que quien los debería de leer cobra todos los finales de mes y da ordenes sin importarle lo más mínimo que los demás sufran... "Ande yo caliente, que hable de mi la gente"
Joan T. Fa 2 anys
Una decisió errónea més de la nostra administració. És el que té la mediocritat.....
Serveis Tècnics del Gremi d'Hostaleria Fa 2 anys
El nostre Gremi és apolític, per això donem suport a qualsevol acció de qualsevol partit del Govern o de l'Oposició que proposi accions en benefici dels nostres agremiats. Per això, hem donat suport a un Prec del grup de "Junts per Mataró" per bonificar en un 100% la taxa de Terrasses als afectats durant els 4 mesos que durin les obres. Ja vàrem aconseguir la bonificació del 50% durant tot l'any 2021 a tots els locals amb terrassa de Mataró. I efectivament, el moment no és el més ade

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive