POLÍTICA DE PRIVACITAT

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i la normativa en Protecció de Dades que correspongui, CAPGROS COMUNICACIO, S.L informa als Usuaris:

Qui és el responsable?

CAPGROS COMUNICACIO, S.L

B65078545

C/ Sant Benet, 16-18 – 08302 Mataró (Barcelona)

Correu electrònic: comptabilitat@capgros.com

Amb quina finalitat es tracten les vostres dades?

Les dades de caràcter personal que proporcioni, o a les quals CAPGRÒS COMUNICACIO, S.L. accedeixi com a conseqüència de la seva navegació a través de la pàgina web www.capgros.com seran tractades amb la finalitat de:

  • Gestionar les consultes dels usuaris i atendre qualsevol sol·licitud que ens faci arribar a través dels formularis habilitats al web o qualsevol altre mitjà de contacte.
  • Gestionar els anuncis que els usuaris publiquin a la pàgina web, ja siguin de compra / venda, ocupació, lloguer / traspàs, classes, vidència, etc.
  • Realitzar enquestes als usuaris sobre temes d'interès de la ciutat.
  • Enviar comunicacions comercials en cas que s'accepti expressament.

Quina és a legitimació pel tractament de les vostres dades?

La base legal per als citats tractaments és el consentiment que es considera atorgat marcant la corresponent casella habilitada a l’efecte. De tal manera que no es podrà remetre el formulari sense haver marcat la casella.

A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?

Les vostres dades personals no seran cedides a tercers excepte per obligació legal.

Quins són els vostres drets?

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com els altres drets regulats al Reglament (UE) 679/2016 poden ser exercits dirigint-se, adreçant-se per escrit, acompanyant fotocòpia de DNI, al domicili: C/ Sant Benet, 16-18 – 08302 Mataró (Barcelona) o a la següent direcció de correu electrònic comptabilitat@capgros.com

Així mateix us informem que teniu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en cas d’incompliment per part de l’empresa.

Quant de temps es conservaran les teves dades?

Les dades seran conservades mentre l’interessat no exerceixi el seu dret a oposició o revocació del consentiment. supressió de les dades, i/o la revocació del consentiment.

Quines mesures de seguretat té implantada l'entitat?

CAPGROS COMUNICACIO, S.L. informa que té implantades les mesures de seguretat d'índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal de l'Usuari i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat d'acord amb l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l'acció humana o del medi físic o natural, de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive