Renovació del paviment de la Plaça Santa Anna i la Rambla. Foto: R.Gallofré
Renovació del paviment de la Plaça Santa Anna i la Rambla. Foto: R.Gallofré

Enquesta: què et semblen les obres a la plaça de Santa Anna?

Us demanem la vostra opinió sobre les obres per substituir el paviment de la plaça de Santa Anna i la Rambla de Mataró: ho farieu ara o ho deixarieu per més endavant?

Aquest dilluns, 15 de març, han començat les obres per substituir el paviment de la plaça de Santa Anna i la Rambla de Mataró, el cor de la capital del Maresme. Uns treballs que duraran fins al mes de juliol i que afectaran un dels punts neuràlgics a nivell social i comercial de la ciutat. Us preguntem si creieu necessàries les obres ara o si temeu que poden afectar les botigues, bars i restaurants, ara que es comencen a aixecar restriccions

Renovació del paviment de la Plaça Santa Anna i la Rambla. Foto: R.Gallofré
L'ENQUESTA Què us semblen les obres de renovació del paviment de la plaça de Santa Anna?

Les obres, emmarcades dins del Pla d'Impuls del Centre, serviran per canviar d'una vegada per totes el paviment en molt mal estat de la plaça, que mai ha arribat a complir bé la seva funció des de les llunyanes obres de reforma que també van comportar la peatonalització de La Riera. 

Amb un pressupost de 272.000 euros, els treballs implicaran quatre mesos d'obres, fins al juliol, que evidentment suposaran molèsties per als usuaris d'aquest espai. L'Ajuntament ha promès que no tindran implicacions per als vianants, ja que no afectaran les seves zones de pas, però sí per a les nombroses terrasses, per les que es buscaran espais provisionals.

En aquesta enquesta us preguntem sobre la conveniència de les obres. Creieu que són necessàries, ja que el paviment actual es troba en molt mal estat i urgeix canviar-les? O ho haurieu deixat per més endavant, tenint en compte que es comencen a aixecar les restriccions i els comerços podran tornar a obrir els caps de setmana, a banda que tot apunta que en un parell de setmanes els bars i restaurants també ho podran fer de nit? Creieu que les obres poden ser un inconvenient per a la recuperació d'aquests sectors, o bé són necessàries perquè de cara a l'estiu i més endavant el cor de Mataró presenti millor aspecte. 

Comentaris (9)

Anna Fa 2 anys
S'ha de canviar? Si. Es una prioritat a Mataro? No Ara es el moment? No Quan els bars poden obrir mes hores i comensar a remuntar, llavors ve l'ajuntament a putejar-los. Quan podem disfrutar unes hores prenen algo a les terrasses inclus dinar i moure una mica l'economia, llavors ve l'ajuntament i ens ho treu. Diuen q donaran alternatives a les terrasses..... quines son? O encara les estan estudian? Vergonya de tenir un ajuntament amb tan poca empatia vers els que estan lluitan per seguir
carles Fa 2 anys
Toni, quins interessos téns tu? O és que només et sembla malament el que hi ha darrera les comes de la segona i tercera opció però no el que hi ha darrera la coma de la primera?
Jaume Fa 2 anys
No entenc perquè pregunteu si ja estan en marxa...... Es absurd.... Jo donaria prioritat a altres carrers que amb menys diner quedarían resolts.. . O per exemple la plaça Gran que fa pena el terra amb rejoles que li manquen i d'altres trencada i amb forats que son un entrebanc per la gent gran.....
Lisa Fa 2 anys
Y porque este dinero no lo destinan a la adecuación de los pisos que tiene el ayuntamiento cerrados para las personas que lo necesiten? O para dar ayudas a los que no han cobrado el erte. O...... se me ocurren tantas opciones, pero el ayuntamiento siempre actúa a su favor, que tanto por ciento se queda el ayuntamiento por cada obra que concede???
Toni Fa 2 anys
Capgrós, com és possible que publiqueu una enquesta que condicioni tant les respostes de qui respon? Quins interessos hi ha al darrera? Com a mínim seria interessant "simular neutralitat". De les tres respostes, ni la segona ni la tercera haurien de tenir el text que va després de la coma. Aporta informació adicional i això fa que l'enquestat les triï preferentment a la primera. I a més, en l'article hi ha un clar biax cap alguna de les respostes, p.ex.: "tenint en compte que... bla, bl
Eugenia Mugnani Ranea Fa 2 anys
Creo que es más importante pintar y arreglar el frente del Ayuntamiento, me da mucha pena que "nuestra casa" esté abandonada. Si las obras de la Plaza Santa Ana ya han comenzado por qué preguntan? las suspenderían?
Montse M Fa 2 anys
Si no dones uns minims al conjunt de la ciutatania no cal que ens expliquis històries sobre com millorar el terra del centre. Hi ha altres necessitats a TOT mataró que s’estan ignorant, donantli prioritat constantment al centre. Tothom paga per igual, que ningu s’oblidi.
r Fa 2 anys
1 año de confinamiento y ahora que tiendas y bares parece que podían empezar a respirar al ayuntamiento se le ocurre paralizarles unos meses más.....estupidez, ignorancia o falta de empatia?
Joan Tolrà Fa 2 anys
Una millora en el pitjor moment. Previsió? Planificació? ....doncs no!!! És el que té la mediocritat.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive