Renovació del paviment de la Plaça Santa Anna i la Rambla. Foto: R.Gallofré
Renovació del paviment de la Plaça Santa Anna i la Rambla. Foto: R.Gallofré

Enquesta: què et semblen les obres a la plaça de Santa Anna?

Us demanem la vostra opinió sobre les obres per substituir el paviment de la plaça de Santa Anna i la Rambla de Mataró: ho farieu ara o ho deixarieu per més endavant?

Aquest dilluns, 15 de març, han començat les obres per substituir el paviment de la plaça de Santa Anna i la Rambla de Mataró, el cor de la capital del Maresme. Uns treballs que duraran fins al mes de juliol i que afectaran un dels punts neuràlgics a nivell social i comercial de la ciutat. Us preguntem si creieu necessàries les obres ara o si temeu que poden afectar les botigues, bars i restaurants, ara que es comencen a aixecar restriccions

Renovació del paviment de la Plaça Santa Anna i la Rambla. Foto: R.Gallofré
L'ENQUESTA Què us semblen les obres de renovació del paviment de la plaça de Santa Anna?

Les obres, emmarcades dins del Pla d'Impuls del Centre, serviran per canviar d'una vegada per totes el paviment en molt mal estat de la plaça, que mai ha arribat a complir bé la seva funció des de les llunyanes obres de reforma que també van comportar la peatonalització de La Riera. 

Amb un pressupost de 272.000 euros, els treballs implicaran quatre mesos d'obres, fins al juliol, que evidentment suposaran molèsties per als usuaris d'aquest espai. L'Ajuntament ha promès que no tindran implicacions per als vianants, ja que no afectaran les seves zones de pas, però sí per a les nombroses terrasses, per les que es buscaran espais provisionals.

En aquesta enquesta us preguntem sobre la conveniència de les obres. Creieu que són necessàries, ja que el paviment actual es troba en molt mal estat i urgeix canviar-les? O ho haurieu deixat per més endavant, tenint en compte que es comencen a aixecar les restriccions i els comerços podran tornar a obrir els caps de setmana, a banda que tot apunta que en un parell de setmanes els bars i restaurants també ho podran fer de nit? Creieu que les obres poden ser un inconvenient per a la recuperació d'aquests sectors, o bé són necessàries perquè de cara a l'estiu i més endavant el cor de Mataró presenti millor aspecte. 

Comentaris (9)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive