Xavier Martín, nou president.
Xavier Martín, nou president.

Xavier Martín, nou president de NEM

Encapçala una nova junta directiva que vol enfortir la "Marca Mataró" per esdevenir una alternativa a Barcelona.

Xavier Martín, responsable de l’estudi d’interiorisme Lieben, és el nou president de Negoci Empresa Mataró (NEM), en substitució de Jordi Novo, que ha ocupat el càrrec durant els darrers cinc anys. Liderarà una nova junta de l’entitat que la completen José A. Juan (Bar Central), com a vicepresident; Carlos Regaña (Blison), com a tresorer, i Xavier Solà (El Cigró Salat), com a secretari.

L’objectiu de la nova junta de NEM és situar la ‘Marca Mataró’ com la principal opció d’oci i comerç de l’àrea d’influència de la capital del Maresme. El nou president de NEM, Xavier Martín, assegura que Mataró s’ha de convertir és “l’alternativa a Barcelona” a l’hora de pensar en oci, comerç, cultura i gastronomia. En aquest objectiu, Martín espera comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament per aconseguir “una ciutat harmoniosa, humanitzada, neta i segura” per “il·lusionar i estimar” la ciutat.

Enfortir l'oferta cultural i d'oci

Martín afirma que la “tradició de petits negocis amb productes i serveis de qualitat” que ofereix la ciutat al públic familiar s’ha de completar amb un enfortiment de l’oferta cultural i d’oci per generar nous fluxos de visitats que permetin la dinamització del comerç.

En aquest sentit, entre els objectius de ciutats que es fixen hi ha la dinamització del passeig marítim o la implantació d'una distinció per a establiments amb determinats estàndards de qualitat.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive