Hàbits que t'impedeixen baixar de pes i has de conèixer
Hàbits que t'impedeixen baixar de pes i has de conèixer

Paula Saez

Hàbits que t'impedeixen baixar de pes i has de conèixer

Planificar bé la nostra dieta és essencial per poder obtenir els resultats que busquem i evitar engreixar-nos per cometre una sèrie d’errors comuns.

S’apropa l’estiu, una època calorosa en la que volem lluir un cos atractiu i sentir-nos bé amb nosaltres mateixos per projectar la millor imatge possible a l’exterior. Durant aquests mesos previs és més que possible que fem una “operació bikini” i comencem alguna dieta per perdre aquells quilos que ens sobren.

El que també és probable és que fracassem al fer aquesta dieta perquè comentem una sèrie d’errors que no coneixem. Per aquest motiu a continuació us recordem una sèrie d’hàbits que cal evitar si volem aprimar-nos.  

Coneix els hàbits que et fan engreixar

 • Comptar les calories ingerides: si fem una dieta és habitual portar un registre de les calories que ens aporta cada aliment que mengem, però és probable que ens saltem aquest pas a l‘hora de preparar-nos el menjar perquè ens doni mandra, no tinguem massa temps o qualsevol altra raó. Una manera de solucionar-ho és descarregar una app que ens ajudi a portar el registre. Hi ha moltes opcions gratuïtes com el Diari de menjar i dejuni YAZIO, entre d’altres, disponibles.
 • No planificar els àpats: sabem que els ritmes de feina i la rutina ens poden dificultar el fet de planificar i preparar bé cada àpat del dia, però és important fer-ho si volem controlar bé el que mengem i les calories que consumim cada dia. Una idea que us donem per aconseguir-ho és fer batch cooking i així tenir una sèrie de tuppers llestos per a tota la setmana. 
 • Consumir només baixes calories: podríem arribar a pensar que escollir sempre els productes “light” o sense greixos del supermercat és la millor opció per reduir la ingesta de calories però res més lluny de la realitat. El que passa amb aquests productes és que solen substituir la quantitat de greix que contenen per altres ingredients com sucre, el qual pot arribar a ser encara més perjudicial per a la nostra salut i un impediment a l’hora de baixar de pes.
 • No esmorzar: un error comú a l’hora de fer dieta és el de saltar-nos algun dels àpats del dia. Aquesta equivocació s’agreuja més en cas de no esmorzar, ja que les calories que consumim a primera hora del matí són necessàries per fer funcionar el nostre cos  durant la resta del dia. S’acabaran consumint per ajudar-nos a funcionar i aguantar fins la nit, així que en cas de saltar-vos un àpat o reduir la ingesta de calories en ell sempre serà millor que sigui un dels últims i no dels primers del dia.
 • Menjar en plats grans: pot semblar una estupidesa, però si fem servir plats grans augmenten les probabilitats de servir-nos una ració major a la que ens toca o bé de quedar-nos amb gana després de menjar tot el que hi ha al plat, ja que des del primer moment el veiem mig buit.

Seguir una dieta no és gens fàcil, però si seguim un pla personalitzat i no cometem massa errors podrem aconseguir els nostres objectius abans de que arribi l’estiu i també durant la resta de l’any. I ja sabeu, els bons hàbits com fer esport i dormir suficients hores cada nit, entre d’altres, també complementen a una bona alimentació!

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telf:93 790 45 46
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive