Les obres del carrer de Sant Josep, a 24 hores de l'inici de la campanya
Notícies relacionades
Les obres del carrer de Sant Josep, a 24 hores de l'inici de la campanya

Cugat Comas

Ja és Nadal a les obres del carrer de Sant Josep

L’Ajuntament de Mataró fa formigonar la part pendent per l'inici de la campanya mentre hi segueix treballant

Les obres del carrer de Sant Josep, artèria important del Centre de Mataró, estan gairebé enllestides. Però no, no estan enllestides del tot. Ha anat de ben poc però finalment hi ha una part del vial, la més propera a la Riera, que encara no està arranjada i aquest divendres 24 comença la campanya nadalenca. Per complir amb el promès als botiguers, l’Ajuntament opta per una solució provisional: formigonar el que queda i que el carrer sigui plenament transitable en la data convinguda.

  • Les obres no s'aturen, però la incidència en el carrer i el seu comerç es minimitza.

L’avenç de les obres al carrer de Sant Josep, iniciades el febrer i que hauran durat gairebé 10 mesos, ha estat important les darreres setmanes però ja dies enrere l’Ajuntament advertia que no s’enllestiria l’operació del tot fins passades les festes, ja en l’any 2024. Serà llavors quan es lliurarà l’obra, quan es reobrirà el carrer al trànsit rodat (amb el nou sistema d’accés per a veïns i els mateixos vehicles entrant per les Tereses que abans de les obres) però ara, en dates de Black Friday i encesa d’enllumenat nadalenc, s’ha corregut a arreglar la situació.

La major part del carrer ja està pràcticament enllestida
La major part del carrer ja està pràcticament enllestida

 

L’Ajuntament de Mataró explica que s’ha optat per accelerar les tasques a la zona pendent per a deixar deixar formigonat el tram final, on es concentren els treballs, perquè a partir d’aquest divendres 24 quedi “un pas transitable”. Això sí, al laterals quedaran un parell d’àrees de treball amb tanques. 

  • Precisament la durada de les obres del carrer de Sant Josep va ser objectiu de crítica per part de NEM a l’estiu, quan van vaticinar que el calendari era massa ajustat per a complir-se.
  • Cal recordar que en el decurs de les obres hi ha hagut diferents descobertes arqueològiques com les del traçat de la muralla, tombes o un hipogeu
  • 1.200.000 euros és l’abast de la inversió en el carrer 
La Riera, a la cantonada amb Sant Josep
La Riera, a la cantonada amb Sant Josep

 

Comentaris (2)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive