Els jugadors del CN Mataró escolten les instruccions del seu entrenador. Foto: CNM.

Victòria del SolarTradex CN Mataró i més partits de la jornada

L’equip de Víctor González suma un triomf de prestigi a casa davant el Terrassa (13-8)

El SolarTradex CN Mataró va superar a casa el quart classificat de la Divisió d’Honor, el Terrassa, per aconseguir una valuosa victòria. En un dels duels tradicionals de la màxima categoria, el conjunt de la capital del Maresme va ser capaç de remuntar un 0-3 advers de sortida. Repassem aquest partit i altres enfrontaments del cap de setmana amb protagonisme pels equips de Mataró.

Waterpolo

• SolarTradex CN Mataró 13-8 CN Terrassa

El 0 a 3 inicial no va ser impediment per a la remuntada del CNM. Al final del primer quart el Mataró ja perdia només d’un (3-4) i el parcial del segon període (4-1) va canviar la dinàmica definitivament. Hugo Castro i Oier Aguirre, amb tres gols cadascú, van ser els millors golejadors del partit.

• Boadilla 5-22 Assolim CN Mataró

Victòria plàcida del Mataró, que va dominar a plaer tots els parcials. Mireia Guiral i Clara Cambray, amb 5 gols cada una, van ser les mataronines més inspirades de cara porteria contrària.

Hoquei patins

• Lidergrip CH Mataró 2-1 Igualada

Nina Almirall va fer el primer, Laura Crespo va empatar per l’Igualada i Olga Juanola va fer el definitiu 2 a 1. El Lidergrip és novè amb 25 punts.

Bàsquet

• Homs UE Mataró 77-74 Benicarló

Desena victòria de la temporada i permanència més a prop.

• Tenerife 81-51 Homs UE Mataró Femení Maresme

L’Homs va perdre clarament firmant un partit molt pobre en atac. Després de tres quarts només havia sumat 20 punts (9, 9 i 2). Els 31 que va anotar en l’últim període van ser del tot insuficients. De totes maneres, la UEM ocupa la vuitena posició i segueix per davant del conjunt canari a la classificació.

• Paterna 84-58 Talenom Boet Mataró

Malgrat un bon 45% d’encert en triples, el Boet no va poder amb el conjunt valencià. L’equip local, tercer a la classificació, va ser molt superior dins la pintura i va assegurar la victòria. El Talenom és últim amb 3 victòries en 25 partits.

• Mataró Parc Boet 79-59 Montgat

Victòria a casa en el duel comarcal i punt i final a la mala ratxa de resultats.

Futbol

• CE Mataró 2-0 Montcada

Batista (88’) i Bargalló (89’) van fer a les acaballes del partit els dos gols que permeten somniar al CE Mataró, que ara abandona la cua de la classificació i se situa tercer per la part de sota amb 19 punts. És tot just la tercera victòria de la temporada.

• Llerona 2-2 CE Mataró

Les mataronines perdien 2 a 0 al minut 17, però els gols de Queralt Fàbregues (37’) i Jasmina Chamarro (76’) van equilibrar el partit. L’equip groc-i-negre és quart amb 40 punts.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 24-24 Sant Quirze

A cinc minuts del final el Hapo perdia de tres (20-23) però una última empenta va permetre a les mataronines sumar un punt (24-24) i acabar amb la mala ratxa de quatre derrotes seguides.

• Hapo Joventut Mataró 30-26 Garbí Palafrugell

Victòria a casa davant el segon classificat amb una bona actuació de Pol Barragán, autor de 6 gols. El Hapo és vuitè amb 30 punts.

Futbol sala

• Futsal Marlex Mataró 4-5 Industrias Santa Coloma

Malgrat el momentani 1-4, el Futsal va fregar l’empat al final del partit (4-5). De totes maneres és la segona derrota seguida de l’equip de Mataró, que segueix tercer a la taula.

• Sant Quirze 2-7 Futsal Aliança Mataró

Golejada a plaer del Futsal a la pista d’un equip de la zona baixa. Irene García, Laura Borges i Anna Munné van fer dos gols cada una.