Els jugadors del CN Mataró escolten les instruccions del seu entrenador. Foto: CNM.
Els jugadors del CN Mataró escolten les instruccions del seu entrenador. Foto: CNM.

SolarTradex, nou patrocinador de l’equip masculí de waterpolo del CN Mataró

SolarTradex, empresa instal·ladora d’energia solar, signa un acord de patrocini amb durada de 3 anys del sènior masculí de waterpolo que passarà a dir-se SolarTradex CN Mataró

Aquest divendres 16 de febrer a les 18h tindrà lloc la presentació de l’acord de patrocini de l'equip masculí de waterpolo del Centre Natació Mataró amb SolarTradex, empresa instal·ladora d’energia solar.

Aquest acord de patrocini, amb durada de 3 anys, contempla entre altres accions, el canvi de nom de l’equip masculí absolut de waterpolo del Centre Natació Mataró, que es converteix en el SolarTradex CN Mataró. A la roda de premsa de presentació i signatura de l’acord, que tindrà lloc al CN Mataró, comptarà amb el president del centre esportiu, Francesc Casabella Formatjé, i el soci-director de SolarTradex, Frederic Andreu.

Així mateix i en els propers mesos, SolarTradex té previst el desmuntatge de la instal·lació solar tèrmica que es troba ubicada en una de les cobertes del CN Mataró per substituir-la per una instal·lació fotovoltaica d’autoconsum. La instal·lació solar tèrmica, en desús i amb un impacte visual significatiu en el paisatge de la costa, deixarà pas als mòduls fotovoltaics, que s’instal·laran sobre una estructura coplanar, de manera que es minimitzarà l’acció del vent i l’impacte visual en el paisatge de la costa del Maresme.

218 mòduls fotovoltaics

La instal·lació projectada per SolarTradex constarà de 218 mòduls fotovoltaics de 420 Wp, que totalitzaran una potència pic de 92 kW. La producció prevista per a aquesta instal·lació és de 117.752 kWh/any.

Amb aquesta instal·lació fotovoltaica, el 100% de la producció solar serà consumida pel centre esportiu i aquest autoconsum farà que disminueixi el consum d’energia de la xarxa en un 14%. Gràcies a aquesta generació d’energia amb una font renovable el Centre Natació Mataró es posicionarà com a referent de sostenibilitat i transmet aquest valor entre els seus socis.

SolarTradex expressa la seva il·lusió d'arribar a acords i participar en projectes relacionats amb l’esport i la ciutat de Mataró i esperen ser un bon suport per l’equip de waterpolo masculí del CN Mataró en la seva recerca de l’excel·lència esportiva. El centre esportiu se suma també a la transició energètica de la qual és un actor actiu SolarTradex amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques per autoconsum.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive