Un partit del CN Mataró. Foto: R.Gallofré

El SolarTradex CN Mataró torna a la lliga amb victòria

L’equip que entrena Víctor González supera el Rubí en un partit ajustat a la capital del Maresme (14-13)

Després d’unes setmanes d’interrupció per a les competicions internacionals de seleccions, tornen les divisions d’honor de waterpolo. L’equip masculí del Centre Natació Mataró, que estrena patrocinador, SolarTradex, va superar a casa el Rubí en un partit igualat fins al desenllaç final. L’equip de Víctor González va deixar els punts a casa gràcies a un ajustat 14 a 13.

El conjunt local va saltar a la piscina del Centre disposat a manar i ben aviat ja guanyava per 2 a 0. De totes maneres, el Rubí, que és un equip que ha anat creixent regularment amb el pas de les temporades, estava preparat per a presentar batalla. Després d’un nou avantatge mataroní de dos gols (3-1), el conjunt visitant va firmar un parcial de 0 a 3 entre les acaballes del primer quart i l’inici del segon (3-4). L’equip de Víctor González tornaria a respondre per marxar al descans llarg un altre cop per davant (6-5).

La igualtat presidia el partit i res feia preveure que la pel·lícula canviaria en els últims dos períodes. De fet, va ser així: ni Mataró ni Rubí van ser capaços de trencar el partit, tot i que l’equip de casa s’hi va apropar quan va arribar a assolir tres gols de renda (8-5 i 9-6). El Rubí es veia capacitat per esgotar totes les opcions de puntuar i, amb confiança i determinació, va equilibrar de nou el partit (10-10, 11-11, 12-12 i 13-13).

Al final, i després d’aquest reguitzell d’empats parcials, el SolarTradex va jugar millor les pilotes decisives i es va acabar emportant la victòria per 14 a 13. Hugo Castro, que va fer 5 gols, va liderar l’atac del CNM. Tom de Weerd, que va acabar el partit amb 4 dianes, també va destacar en l’apartat golejador. Ara el SolarTradex CN Mataró és sisè amb 17 punts.