L'entrenador del Boet, Mario Lousame. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet trenca la mala ratxa

Victòria a casa del conjunt de la capital del Maresme davant el Montgat (79-59)

El 17 de febrer el Mataró Parc Boet va assaltar la pista del líder, el Barça. Curiosament, des d’aleshores, l’equip taronja havia perdut els següents partits. Tres derrotes consecutives que poca gent esperava després del magnífic triomf a la pista del conjunt blaugrana. Aquesta mala ratxa de tres partits ha arribat a la seva fi aquest cap de setmana amb la clara victòria del Boet davant el Montgat (79-59). Una jornada propícia perquè l’ensopegada del Castelldefels a Granollers fa que el Mataró Parc tingui ara el mateix balanç que el segon classificat (16/7).

El duel comarcal va començar igualat (19-17 al final del primer quart) i també va arribar al descans amb un marcador prou ajustat (31-25). Les defenses s’estaven imposant als atacs. El Boet va millorar la dinàmica ofensiva en el tercer període (22 punts) i arribava al desenllaç amb tot a favor per certificar la victòria (53-43). I l’últim va ser el millor període de l’equip local. El parcial de 26 a 16 no va permetre cap opció al Montgat. Al final, un +20 prou clarificador (79-59).

El Boet va ser molt superior en la lluita pel rebot (54 a 35) i això va fer que no es notés gens ni mica el seu pèssim percentatge en triples (2/23). En el capítol individual, l’equip de la capital del Maresme va comptar amb tres jugadors que van superar la barrera dels deu punts: Miquel Àngel Fons (17), Antonio Ruiz (15) i Bernat Álvarez (11). Els dos primers, a més, van capturar vuit rebots. El millor en aquest apartat, de totes maneres, va ser Pol Bassas (9).

Ara resten tres partits per acabar la lliga regular. El primer dels tres serà a la pista del Cornellà, penúltim classificat. El Boet intentarà sumar un nou triomf, i també davant el Roser en la següent jornada, per arribar amb opcions a la ‘final’ pel segon lloc de l’última jornada a la pista del Castelldefels.