L'equip celebra la desena victòria. Foto: UEM.

L’Homs suma la desena victòria de la temporada

L’equip de Charly Giralt es refà d’un mal primer quart i supera a casa el Benicarló (77-74)

L’Homs UE Mataró ja en té deu al sarró. Després de 23 jornades de lliga, el conjunt de la capital del Maresme presenta un balanç de 10 victòries i 13 derrotes a LEB Plata. El conjunt de Charly Giralt, malgrat el potencial econòmic dels rivals, segueix competint en tots els partits i cada vegada té més opcions d’assegurar la permanència a la categoria. Aquest cap de setmana, els de Mataró han superat al Mora el quart classificat, el Benicarló, que no en va tenir prou amb un magnífic inici de partit.

L’11 a 25 al final del primer període, certament, no feia preveure res de bo. Però, com tantes altres vegades aquesta temporada i amb aquest equip, l’Homs va ser capaç de reaccionar per plantar cara i qüestionar el triomf del rival. Ho va fer de tal manera que, finalment, va confirmar la remuntada (77-74). Ja en el segon quart, els de casa van ajustar la defensa (de 25 a 17 punts concedits). A l’altra banda de la pista, l’Homs veia la cistella com una piscina (29 punts).

El tercer quart també va ser de color groc, en aquest cas amb un marcador més ajustat (18-14). El partit va seguir en aquesta mateixa línia en els últims minuts i el conjunt local va confirmar la victòria amb un darrer parcial de 19 a 18. En general, la UEM no va poder imposar-se dins la pintura (28 a 38 en la lluita pel rebot), però això no va ser impediment per emportar-se el partit.

Jordi Juanola (20 punts i 8 rebots) i Joelvin Cabrera (18 punts) van firmar un gran partit. Ells dos van liderar l’atac de la UE Mataró. Més enllà d’aquests números, l’esforç col·lectiu per millorar les prestacions defensives després d’un mal primer quart va ser clau per entendre la victòria.