El CH Mataró va celebrar la victòria contra el Vendrell. Foto: CH Mataró

Triomf a casa del CH Mataró i altres partits de la jornada

El conjunt d’Albert Larrea s’imposa al Vendrell (7-4)

El Club Hoquei Mataró torna a guanyar a la lliga i passa pàgina a la derrota contra el Taradell. Aquest cap de setmana, l’equip d’Albert Larrea ha hagut de superar un ensurt important. El cuer, el Vendrell, va vendre molt cara la seva derrota. Repassem aquest i altres partits del cap de setmana amb protagonisme dels equips de la capital del Maresme.

Hoquei sobre patins

• CH Mataró 7-4 Vendrell

L’equip d’Albert Larrea necessitava guanyar per refer-se de la primera derrota de la temporada. Va començar amb força i liderava el marcador amb un clar 5 a 0. El cuer, de totes maneres, va respondre amb quatre gols seguits (5-4). Xavier Burguillos va fer els dos de la tranquil·litat en els últims minuts de partit (7-4).

• Telecable 5-1 Lidergrip CH Mataró

El tercer classificat de la lliga va ser superior al conjunt de Mataró. Nina Almirall va fer, a tres segons del final, l´únic gol del CHM.

Futbol

• Bescanó 2-4 CE Mataró

El Mataró de Raúl Monroy torna a guanyar, després de sis jornades sense fer-ho, i aconsegueix tres punts valuosos per fugir de la zona de descens. ‘Barga’ i Lee van fer els primers gols del partit abans del minut 10 (0-2). Bañuls s’encarregava de l’1-3 en el 44’, tot i que el Bescanó encara tindria temps de respondre abans del descans (2-3). Un altre cop ‘Barga’ sentenciava en els primers minuts de la segona meitat (2-4).

Bàsquet

• Alfindén 77-81 UE Mataró-Homs

El conjunt de Charly Giralt suma la vuitena victòria de la temporada (només dues derrotes) imposant-se a domicili en un partit treballat. Juanola, que va anotar 27 punts, va tornar a ser el jugador més destacat.

• Mataró Parc Boet 93-62 Azulejos Moncayo

Tercera victòria seguida a casa del Boet.

• Homs UE Mataró Femení Maresme 68-73 Segle XXI

Un últim quart desafortunat de les mataronines (7-18) va dictar sentència. El Segle XXI va ser molt superior en el rebot (26 a 39) malgrat la forta presència dins la pintura de Marta Arbizu, jugadora de la UEM, que en va capturar 10 a banda dels 13 punts que va anotar.

• Advisoria Boet Mataró 51-50 Viladecans

Victòria èpica del conjunt de la capital del Maresme, que va resoldre al seu favor un partit molt igualat des del principi. Mireia Vila va ser la jugadora local més ben valorada (8 punts, 7 rebots i 2/2 en triples).

Waterpolo

• Assolim CN Mataró 13-6 Mediterrani

L’equip de Dani Ballart recupera la segona posició.

• Atlètic Barceloneta 14-6 CN Mataró

El conjunt d’Andrei Iosep va haver d’acceptar la superioritat de l’equip més potent de la lliga. De totes maneres, el CNM ocupa una notable tercera posició a la taula.

Handbol

• Sarrià 31-30 Hapo Joventut Mataró

Nil Moreno, autor de 9 gols, va tornar a ser el jugador més destacat del Hapo. L’equip de Mataró no va poder mantenir els dos gols de diferència que tenia a cinc minuts del final i va acabar encaixant una altra derrota. El Joventut no ha guanyat cap dels últims deu partits de lliga i és tercer per la cua.

• Hapo Joventut Mataró 22-26 Gavà

El parcial de 3-0 al minut cinc no va tenir continuïtat. Sobretot a la segona part, el Hapo es va encallar en atac. És la primera derrota a casa aquesta temporada que pateix l’equip de la capital del Maresme.

Futbol sala

• Futsal Marlex Mataró 5-5 Eivissa

Un punt per a cada equip després d’un partit vibrant en el qual el conjunt local va trobar la manera d’incomodar a un dels rivals més potents de la lliga. L’Eivissa és l’actual quart classificat.

• CET 10 2-0 Futsal Aliança Mataró

El conjunt de Carolina Codina no va poder perforar la defensa del líder sòlid de la lliga. El Futsal ocupa la tercera posició.