Imatge d'arxiu del Boet. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet s’exhibeix a casa

El conjunt local supera clarament a l’Azulejos Moncayo (93-62)

Javier Rodríguez (21 punts i 12 rebots) i Antonio Ruiz (20 punts) van liderar el triomf del Mataró Parc Boet davant l’Azulejos Moncayo. L’equip de la capital del Maresme va seleccionar molt millor els seus tirs a la zona (25/40 vs. 9/37) i també va gaudir d’un encert destacable prop de cistella. Així les coses, el Boet va anar obrint forat a poc a poc fins acabar firmant una contundent victòria (93-62).

Al final del primer quart la diferència era mínima (24-22). A partir del segon període, el panorama es va començar a aclarir. El Boet va ajustar la defensa i només va permetre deu punts al seu rival. El parcial de 19-10 posaria els fonaments de la victòria. El tercer quart serviria per confirmar sensacions, sobretot ofensives. El Mataró Parc seguia en bona dinàmica en atac (26-18). Al final, un últim parcial de 24-12 completava una victòria convincent (93-62).

Cinc jugadors del Boet van superar la barrera dels deu punts. A banda de Rodíguez (21) i Ruiz (20), Serra (13), Rubio (12) i Álvarez (11) van aportar xifres notables al triomf del conjunt de la capital del Maresme. L’equip local va exhibir una destacable harmonia col·lectiva i va trobar bones posicions per anotar amb facilitat.

El Boet consolida ara el seu lloc a mitja taula amb un balanç equilibrat de cinc victòries i cinc derrotes. La dinàmica és positiva perquè l’equip de Mataró ha guanyat quatre dels últims cinc partits i també els seus darrers tres compromisos a casa. En el partit de la propera jornada a la pista del Martorell, equip que de moment només ha guanyat dos partits, el Mataró Parc procurarà enfortir la bona ratxa.