Una jugada del partit del CHM contra l'Olot. Foto: CH Mataró

Cinquena victòria seguida del CH Mataró i altres partits de la jornada

El conjunt d’Albert Larrea és líder sòlid

El Club Hoquei Mataró ha començat la temporada amb una formidable ratxa de cinc victòries consecutives. Després del triomf a casa contra l’Olot aquest cap de setmana, l’equip d’Albert Larrea confirma que el seu lideratge és ferm. 15 punts i la sensació que l’ascens és un objectiu viable. Queda molt, però el CHM va per feina.

Hoquei sobre patins

• CH Mataró 4-2 Olot

Gerard Cusachs i Xavier Burguillos van fer els primers gols del partit. Abans del descans retallava diferències l’Olot. A la segona part, Pablo Torres va marcar el tercer dels locals abans que l’Olot tornés a posar emoció al partit. A 1:31 del final, Oriol Lladó va sentenciar amb el 4-2 definitiu.

• Lidergrip CH Mataró 4-2 Bigues i Riells

Les de la capital del Maresme tornen a la competició capgirant un 1-2 momentani. El CH Mataró és sisè amb 11 punts.

Futbol

• Torelló 1-1 CE Mataró

El Club Esportiu Mataró trenca la mala dinàmica dels partits a casa arrencant un valuós empat al camp del conjunt de la Vall del Ges. El Torelló es va avançar en el minut 78 però Jordi Mola va empatar en el 89’. Els de Monroy són penúltims.

Bàsquet

• Vic 68-65 UE Mataró Homs

Segona derrota de la temporada de l’equip que dirigeix Charly Giralt. Mataró i Vic presenten ara idèntic balanç (6/2). Els locals van ser millors a la segona meitat i es van imposar malgrat els 20 punts de Natxo Ariño.

• Mataró Parc Boet 94-67 Quart

És la tercera victòria aquesta temporada del Mataró Parc Boet, que va ser superior al seu rival des del principi (20-12 al final del primer quart). El Boet va clavar 13 triples (només 3 el Quart), i va comptar amb sis jugadors que van arribar o superar la barrera dels 10 punts.

• Homs UE Mataró Femení Maresme 62-57 Grup Barna

Partit de contrastos que l’equip de Mataró va poder resoldre gràcies a un molt bon últim quart (22-15). El conjunt local va ser millor en el rebot (41 a 32) i també es va mostrar més inspirat en tirs de camp (42% vs. 32%).

• Advisoria Boet Mataró 79-57 GEiEG

El Boet va defensar bé i va mantenir el to ofensiu durant tot el partit. Ariadna Magriñà, 18 punts, va ser la millor anotadora del duel. Boet i UEM comparteixen balanç (6/2) i posició a la taula, només per darrere del Castelló.

Waterpolo

• Assolim CN Mataró 14-11 NC Vouliagmeni
  • ZVL 1866 5-27 Assolim CN Mataró
  • Assolim CN Mataró 30-5 CA Pacense
  • Olympic Niça 4-21 Assolim CN Mataró

L’equip de Dani Ballart supera amb ple de victòries la primera fase de la Champions League.

• Real Canoe 11-13 CN Mataró

El CNM dominava abans de l’últim període (5-11), minuts en els quals l’equip de Mataró va afluixar una mica. Al final, de totes maneres, no va perillar la victòria. L’equip d’Andrei Iosep ja té 11 punts i és segon.

Handbol

• Esplugues 31-26 Hapo Joventut

Vuitena derrota seguida del CJHM.

• Hapo Joventut Mataró 27-25 Sant Joan Despí

Ona Muñoz, autora de 10 gols, va liderar el triomf a casa del Hapo. L’equip local va anar a remolc en alguns moments de la primera part, però a la represa va ser superior al rival i va poder certificar el triomf en un final de partit ajustat.

Futbol sala

• Futsal Marlex Mataró 2-3 Manresa

Derrota a casa del Futsal, que veu com ara mateix queda una mica allunyat de la zona alta. De totes maneres, i malgrat ocupar la novena posició, és a només quatre punts del segon lloc.

• Vallseca 0-4 Futsal Aliança Mataró

Amb gols de Laura Borges (2), Sara Cayuela i Geraldine Gama, el Futsal va confirmar una nova victòria per continuar a la zona alta de la Divisió d’Honor.