El CH Mataró és líder. Foto: CH Mataró

Nova victòria del CH Mataró

El conjunt d’Albert Larrea supera el Dominicos i és líder de l’OK Lliga Plata Nord (3-5)

Quatre partits, quatre victòries, dotze punts i líder de l’OK Lliga Plata Nord. El Club Hoquei Mataró ha començat la temporada de manera immillorable. L’equip que entrena Albert Larrea ja ha enviat un senyal important a tots els rivals: torna a ser candidat a l’ascens. Per confirmar sensacions, nova victòria a domicili. Aquesta vegada, a la pista del Dominicos.

El CH Mataró volia anar per feina i de seguida es va avançar en el marcador. Només havien passat 34 segons quan Jordi Pérez va fer el primer gol del partit (0-1). El mateix Jordi Pérez va marcar el segon del conjunt del Maresme ja en el tram final de la primera meitat, a 07:59 pel descans. El Mataró instal·lava dos gols de diferència en el marcador. Tots els presagis eren bons.

La sensació de control total es va accentuar quan, en els primers cinc minuts de la represa, Aleix Ordóñez feia el 0 a 3. El Mataró governava el partit amb autoritat, tot i que Javier Añón escurçava diferències (1-3). Només va ser un miratge. En els següents cinc minuts, Pablo Torres i Gerard Cusachs s’encarregarien de sentenciar el partit definitivament (1-5). Vaamonde, amb dos gols, maquillaria el resultat final pel conjunt corunyès (3-5). De totes maneres, el triomf del CHM mai va perillar.

L’equip que dirigeix Albert Larrea procurarà que aquesta ratxa inicial sigui el més llarga possible. De moment, el CH Mataró s’ha imposat a tots els rivals: Congrés, Cerdanyola, Oviedo i Dominicos. Olot, a casa, i Taradell, a domicili, són els últims rivals en aquest mes de novembre. El conjunt d’Osona també ha començat el campionat amb força. De moment acumula tres victòries i només una derrota.