Imatge d'arxiu del CN Mataró. Foto: R.Gallofré

L’Assolim CN Mataró no dona opció al Mediterrani

L’equip de Dani Ballart es mostra molt superior (13-6)

El Centre Natació Mataró ha recuperat la segona posició a la Divisió d’Honor després del triomf a casa davant el Mediterrani. El conjunt de la capital del Maresme ha retrobat les bones sensacions a la lliga un cop passat amb nota el primer examen europeu de la temporada. La victòria contra el Rubí, i sobretot aquesta davant el Mediterrani amb la segona plaça en joc, confirma el rol dominant del CNM a la competició domèstica. L’equip de Mataró és, amb el Sabadell, el conjunt més potent de la categoria.

El Mediterrani arribava amb la il·lusió de plantar cara i poder qüestionar el nom del principal perseguidor del líder, el Sabadell. La incògnita va durar poc. Un primer parcial de 4-1 (3-1 al final del primer quart), deixava clar quina seria la tònica del partit. El domini de l’equip local s’havia accentuat al final del segon període (7-3). Els últims quarts servirien per evidenciar que el Mataró no cediria.

L’equip visitant va aguantar com va poder durant el tercer període (2-2), però acabaria doblegat un altre cop en els darrers minuts. El CN Mataró va tancar el partit amb un 4-1 (parcial de l’últim quart) per demostrar que la diferència de nivell encara és considerable. Al final, el 13-6 també suposa recuperar certa normalitat a la taula. Sabadell i Mataró continuen sent, clarament, les plantilles més potents del campionat.

Silvia Avegno, que va marcar 4 gols, i Simone van de Kraats, que en va fer 3, van ser les millors golejadores del partit. La neerlandesa és la setena màxima anotadora de la lliga, i això que només ha jugat sis partits. La també jugadora del CN Mataró, Rita Keszthelyi, lidera la llista amb 26 gols. L’Assolim CN Mataró visitarà la piscina del Catalunya en el proper partit de lliga.