Un partit del Hapo Joventut. Foto: R.Gallofré

El Hapo supera el Gavà i altres duels de la jornada

Victòria per la mínima del conjunt de Mataró a casa davant el cuer (27-26)

El Hapo Joventut Mataró es va complicar la vida més del compte en el partit que jugava a casa davant el cuer, el Gavà. De totes maneres, el conjunt de la capital del Maresme va acabar guanyant per la mínima davant un equip que només ha sumat tres punts en setze jornades (una victòria, un empat i catorze derrotes). Repassem aquest partit i altres duels del cap de setmana amb protagonisme pels equips de Mataró.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 27-26 Gavà

El Hapo guanyava 11-3 a l’equador de la primera meitat i 16-11 al descans, però a la segona part es va relaxar del tot i hauria pogut perdre. Ho feia a cinc minuts del final (24-25), però una reacció d’última hora va evitar l’ensopegada contra el cuer. Marina Tomàs va ser la millor amb 12 gols. L’equip de Mataró suma la setena victòria de la temporada i és vuitè.

• Espanyol 30-29 Hapo Joventut Mataró

Derrota per la mínima del Hapo a la pista de quart classificat de la Lliga Catalana. L’equip de Mataró, que és setè, va anar gairebé sempre a remolc però va mantenir opcions fins al final.

Hoquei patins

• CH Mataró 1-2 Reus

Marc Julià i David Gelmà, amb gols a la primera part, situaven el Reus amb avantatge al marcador. A 20 segons del final del partit, Oriol Lladó va retallar diferències. Ja era massa tard. De totes maneres, i malgrat la setena derrota seguida, el Mataró, que és cuer, va competir contra un dels grans de la lliga.

• Bembibre 3-2 Lidergip CH Mataró

El Lidergrip tanca amb derrota la primera volta però igualment jugarà la Copa de la Reina.

Bàsquet

• GEiEG 49-53 Homs UE Mataró Femení Maresme

Tercera victòria consecutiva de l’Homs en aquest inici de 2024.

• Vic 81-60 Mataró Parc Boet

Tercera derrota aquesta temporada del Boet, que continua segon a la classificació i que va caure a la pista d’un altre dels equips de la part alta de la taula. Malgrat el 10-21 del primer quart, el Boet va perdre el fil del duel a partir del segon període: 30-16. El 22-8 del tercer quart (acumulat de 52-24) va acabar de sentenciar el partit. El Vic va ser molt millor dins la pintura (48 a 26 en rebots).

Futbol

• Mollet 1-1 CE Mataró

Mario López, quan el Mollet ja jugava amb deu per expulsió de Balagué en el 22’, feia el primer del partit abans del descans (0-1). Ja en el minut 70, i amb igualtat numèrica després que Erik Castillo veiés la vermella (44’), David Castro empatava pels locals. El Mataró enllaça tres jornades sense perdre però segueix penúltim.

• CE Mataró 4-0 Pontenc

Mònica Orteu (39’), Paula López (51’), Laia Gili (84’) i Queralt Fàbregues (86’), autores dels gols en aquesta plàcida victòria a casa d’un Mataró que és quart.

Futbol sala

• Futsal Marlex Mataró 9-0 CN Sabadell

Nova golejada del Futsal, que segueix en ratxa i viu el millor moment de la temporada. El conjunt de Mataró no va tenir pietat del Sabadell, equip de la zona tranquil·la de la classificació.

Hoquei herba

• Iluro HC 0-3 Junior

Clara derrota a casa de l’Iluro, que segueix a la zona baixa de la taula, davant l’actual segon classificat del Campionat de Catalunya.