Foto d'arxiu del Lidergrip Mataró. Foto: CH Mataró

El Lidergrip CH Mataró perd a Bembibre però jugarà la Copa de la Reina

La victòria insuficient del Cerdanyola permet a l’equip de la capital del Maresme mantenir la vuitena posició

El Lidergrip CH Mataró ha acabat la primera volta de l’OK Lliga en vuitena posició i, per tant, jugarà la Copa de la Reina. Ho farà per segona temporada consecutiva malgrat la derrota a la pista del Bembibre (3-2). L’equip de Lleó ha acabat aquesta primera part del campionat en desè lloc, a un punt de les mataronines. El Cerdanyola, novè, fins i tot ha sumat els mateixos punts que el Mataró. De totes maneres, i malgrat la golejada a la pista del cuer, l’Alcobendas (2-7), el Lidergrip té sis gols d’avantatge a l’average general. Així doncs, el conjunt de la capital del Maresme tornarà a ser un dels participants a la Copa de la Reina.

La primera volta de la temporada a l’OK Lliga ha sigut del tot positiva, malgrat la derrota a Bembibre, perquè l’equip que entrena Oriol Perarnau l’ha tancada amb 16 punts i un balanç més que correcte de cinc victòries, un empat i set derrotes. Amb l’objectiu de la permanència a l’horitzó, de moment els números surten. El Lidergrip CH Mataró va camí d’establir el seu nom a la màxima categoria de l’hoquei sobre patins estatal.

De totes maneres, les sensacions encara serien més bones si l’equip hagués sigut capaç de puntuar a terres lleoneses. Davant el Bembibre, el CH Mataró ha anat a remolc durant tot el partit. Gisela Vicente obria el marcador en els primers compassos del duel (1-0). En els darrers nou minuts de la primera meitat, Sarmiento, autora de dos gols, deixava el partit molt encarrilat a favor de les locals (3-0).

La segona part ha sigut de clar domini mataroní, amb els gols d’Ariadna Martínez i Olga Juanola en els primers cinc minuts de la represa (3-2). Malgrat la reacció furibunda, aquesta no tindria la continuïtat necessària en forma de més gols. Quedava un món pel final del partit, però el Bembibre ha sabut defensar el seu mínim avantatge fins que ha sonat la botzina.