Alisa Forné va fer quatre gols.

Victòria a casa del Hapo Joventut Mataró

L’equip de David Verdugo es desfà del Sant Vicenç i trenca la mala dinàmica (29-24)

Quatre partits sense guanyar (tres derrotes i un empat) acumulava el Hapo Joventut Mataró a la Divisió d’Honor Plata Femenina. La mala ratxa ha arribat aquesta tarda a la seva fi, amb la victòria de les mataronines al Teresa Maria Roca davant el Sant Vicenç. D’aquesta manera, l’equip que entrena David Verdugo recupera energia a la classificació i ja suma 13 punts. Situat a mitja taula, ara el Hapo equilibra el balanç: sis victòries, sis derrotes i un empat.

El Joventut ha sortit amb ganes de manar al Teresa Maria Roca davant el Sant Vicenç. El primer parcial al cap de cinc minuts, de 5 a 2, ja indicava una certa tendència. A l’equador de la primera meitat el Hapo havia baixat la seva producció ofensiva, però seguia per davant en el marcador (10-7). El Sant Vicenç, sempre a remolc, intentava mantenir vives les seves opcions de cara la segona meitat. Al descans, victòria local per 14 a 10.

El Hapo ha trencat el partit en els primers deu minuts de la segona part. Un parcial de 9 a 6 deixava la diferència en un +7 ja difícil d’assumir pel conjunt visitant (23-16). A partir d’aquí, l'equip local ha gestionat l’avantatge i ha acabat el partit sense patir. Al final, victòria del Hapo Mataró per un còmode 29 a 24.

En l’apartat individual ha tornat a destacar Marina Tomás, autora de 7 gols. Alisa Forné, que n’ha fet 5, i Abril Buscà, amb 4 dianes, han secundat a la perfecció a la màxima golejadora del conjunt local. Del partit ho ha sigut Maria Fernández, que amb 12 ha fet la meitat dels gols del Sant Vicenç.

Dissabte que ve el Hapo rebrà a casa l’OAR Gràcia de Sabadell en l’últim partit d’aquest 2023. Les vallesanes han perdut avui després de cinc jornades consecutives guanyant. Arribaran tocades a Mataró, però són un dels conjunts més forts de la categoria.