Les mataronines celebren la victòria. Foto: UEM.

L’Homs Femení Maresme segueix amb pas ferm aquest 2024

Tercera victòria seguida de l’equip de Mataró en aquest inici d’any, aquesta vegada a la pista del GEiEG (49-53)

L’Homs UE Mataró Femení Maresme ha començat l’any de manera immillorable. Tres partits, tres victòries. D’aquesta manera, el conjunt de Mataró se situa amb un balanç equilibrat a la classificació de la Lliga Femenina 2: en total, 7 victòries i 7 derrotes. El tercer d’aquests triomfs consecutius ha arribat a la pista del GEiEG en un partit disputadíssim que no s’ha solucionat fins a l’últim quart. Mataronines i gironines han ofert un bon espectacle basquetbolístic. El GEiEG segueix amb una victòria més a la classificació.

L’equip local ha arrencat millor i arribava al final del primer període amb un mínim avantatge: 15-11. A partir del segon, l’Homs ha ajustat una mica més en defensa i ha pogut igualar les coses: 25-25 al descans. Després del pas per vestidors la tònica del partit no ha canviat gens ni mica: marcador ajustat i puntuació baixa per arribar a l’últim període amb tot per a decidir (39-37). A l’hora de la veritat, un parcial de 10 a 16 ha permès a les mataronines emportar-se una valuosa victòria de terres gironines (49-53).

El GEiEG, molt superior en el rebot, ha dominat la pintura gràcies a les aportacions en aquest capítol de Fernández i Talasimov (13 i 10 rebots respectivament). En total, el conjunt de casa n’ha capturat dinou més que l’Homs (48 a 29), però en canvi les mataronines han assegurat millor les seves possessions (8 pilotes perdudes per 18 del rival) i han mostrat més encert en triples (26% a 17%).

Marta Arbizu (10 punts i 4 rebots) ha sigut la jugadora de l’Homs amb millor valoració al final del partit. De prop l’han seguida Paula Tutusaus (13 punts i 3 rebots) i Marta Oliver (10 punts amb 2/4 en triples i 3 rebots). Al final, l’equip de Mataró ha comptat amb més recursos ofensius que el rival.