Clara Poo té la segona millor mitjana golejadora de la lliga.

El Hapo Joventut Mataró cau a casa davant La Roca

El derbi de Parpers es resol a favor del conjunt del Vallès (27-30)

El primer partit que va jugar el Hapo Joventut Mataró a l’octubre va acabar amb victòria (34-27 davant l’Alacant). El següent duel va ser una derrota (27-25 a Benidorm). I així successivament en aquests últims dos mesos: després d’una victòria, arriba la derrota. Després de la derrota, toca victòria. No es pot negar certa regularitat, però adquirir-la amb el triomf com a denominador comú seria molt positiu per tal d’establir l’equip a la zona alta de la classificació.

De moment, el Hapo ocupa la sisena posició i té deu punts. És a quatre punts, a dos partits per tant, del segon i tercer classificat (La Roca i Sant Joan Despí). Aquest dissabte, justament, el conjunt de Mataró va desaprofitar l’ocasió d’igualar a punts amb l’equip del Vallès, però La Roca va ser millor i es va emportar el Derbi de Parpers.

En realitat, el Hapo va anar a remolc durant tot el partit. Així ho indiquen els diferents parcials. Durant el primer quart d’hora l’equip visitant va gestionar 2-3 gols de diferència, però al descans ja guanyava de 4 (12-16). En els primers deu minuts de la represa La Roca eixamplava l’avantatge (19-25). El Hapo va reaccionar i arribava al minut 50 només dos per sota (24-26). Al final, de totes maneres, l’equip del Vallès va mantenir el to i va sumar el triomf (27-30).

La Roca va repartir la tasca golejadora en onze jugadores. Tyaglyay i Ribas van ser les seves millors anotadores amb 5 gols, però l’equip visitant va trobar diferents recursos per superar la defensa mataronina. El Hapo va comptar amb vuit golejadores diferents i, entre elles, una vegada més va destacar el nom de Clara Poo: en va fer 9 i ja firma una mitjana anotadora de 7.38 gols per partit, la segona millor de tota la lliga.