Un partit del Joventut. Foto: R.Gallofré

Derrota del Hapo Joventut a Onda i altres partits de la jornada

El conjunt de Mataró perd a la pista d’un rival directe (32-27)

El Hapo Joventut Mataró no acaba de trobar la regularitat desitjada a la Divisió d’Honor Plata Femenina. El conjunt de la capital del Maresme ha hagut d’acceptar, aquest cap de setmana, una derrota a la pista de l’Onda, l’equip que té just per davant a la classificació (5è vs. 6è). El Hapo només ha guanyat un dels últims quatre partits. Repassem aquest duel i la resta de la jornada esportiva.

Handbol

• Onda 32-27 Hapo Joventut Mataró

El Hapo va comandar el marcador durant la primera meitat, però a la segona l’Onda va reaccionar i va ser superior. Ona Muñoz, que va marcar 8 gols, va ser la principal referència ofensiva del Joventut.

• Hapo Joventut Mataró 32-35 OAR Sabadell

És la setena derrota consecutiva del Joventut, que és quart per la cua amb quatre punts. Nil Moreno, autor de 13 gols, va firmar un partit extraordinari. Va ser insuficient per superar l’OAR de Sabadell.

Futbol

• CE Mataró 0-1 Mollet

Un gol de Mejías en el minut 23 va ser suficient per tombar el CE Mataró, que ha jugat els últims quatre partits a casa i no n’ha guanyat cap. El balanç és d’un empat i tres derrotes seguides al Centenari, desfetes en les quals el Mataró no ha estat capaç de fer ni un gol. El conjunt de la capital del Maresme és cuer després de perdre contra l’equip que ho era.

Bàsquet

• UE Mataró-Homs 81-66 Bisbal

Sisena victòria a la lliga de la UEM, que és líder del seu grup.

• Grup Barna 63-71 Advisoria Boet Mataró

El Boet perdia de 23 al descans (52-29). La remuntada va ser formidable, gràcies als parcials de 5 a 25 i 6 a 17 dels darrers dos quarts. Irene Broncano, 19 punts i 9 rebots, va ser la millor jugadora del partit.

• El Olivar 51-76 Homs UE Mataró Femení Maresme

El conjunt de Mataró, molt superior, va controlar el partit des del principi i es va imposar sense més dificultats. Oliver (17 punts), Poyato (16) i Daura (16), van ser les principals amenaces ofensives de la UEM.

Hoquei sobre patins

• Dominicos 3-5 CH Mataró

El conjunt d’Albert Larrea és líder després d’una altra victòria.

Waterpolo

• Terrassa 11-13 Assolim CN Mataró / Assolim CN Mataró 9-16 Sabadell

Exigent cap de setmana per l’equip de Dani Ballart. Dissabte, el CN Mataró va superar el Terrassa. L’endemà, el conjunt de la capital del Maresme no va poder amb el Sabadell, el seu gran rival en la lluita pel títol.

• CN Mataró 13-8 Rubí

El conjunt local va comandar el marcador durant tot el partit i va demostrar que és un equip superior al Rubí. Gerard Cuacos, autor de 6 gols, va ser la gran figura del duel.

Futbol sala

• Canet 1-4 Futsal Marlex Mataró

Victòria important del Marlex Mataró amb l’objectiu de mirar cap a la part alta de la classificació.

• Futsal Aliança Mataró 2-3 El Morell

L’equip visitant es va avançar amb dos gols en els primers quatre minuts (0-2). El Futsal va ser capaç d’empatar momentàniament, però al final va cedir. Derrota inesperada de l’actual tercer classificat.