Una acció del partit. Foto: Joan Ventura.

La UE Mataró-Homs torna a guanyar i és líder

Victòria del conjunt de la capital del Maresme davant la Bisbal (81-66)

Una sola derrota i sis victòries. L’última, a casa davant la Bisbal. Aquest és el balanç, fins ara, de la UE Mataró-Homs en el Grup C1 de la Lliga EBA. El tradicional club de la capital del Maresme ja fa anys que treballa amb estabilitat. La solidesa del projecte que lidera Charly Giralt a la banqueta continua donant fruits. La UEM és un dels equips més respectats de la categoria i candidat a l’ascens.

La Bisbal, com el Mataró, només havia perdut un partit. Fins aquest dissabte. Guanyar al Mora serà tasca molt complicada per tots els equips de la lliga. La UE Mataró, en estat de gràcia i amb gran confiança en les seves possibilitats, va sortir amb ganes de marcar territori i també amb una bona dinàmica ofensiva (22-19 al final del primer quart). En el segon període, l’equip local encara va ajustar millor la defensa i al descans manava amb comoditat (42-32).

Tot semblava encarrilat, però la Bisbal va demostrar el seu nivell durant el tercer quart. L’equip visitant va ofegar l’atac de la UEM (només 10 punts) i va capgirar el resultat (52-53). L’últim període amagava emocions fortes. El conjunt de Charly Giralt necessitava reaccionar per no acabar sucumbint. I ho va fer. El parcial va ser formidable: 29-13. Imparables en atac i ferms en defensa, els mataronins van assegurar el triomf a casa (81-66).

Jordi Juanola, autor de 23 punts, va tornar a ser el màxim anotador del partit. Omaru Toure en va fer 16 i, a més a més, va capturar 10 rebots. Pol Cánovas, amb 11, també va superar la barrera dels deu punts. Tots els jugadors que van ser a pista durant més de cinc minuts van aportar punts i rebots. La UE Mataró lidera la lliga amb aquest balanç de 6/1, tot i que el Mallorca, que ha guanyat els sis partits disputats fins ara, encara té una jornada pendent.