Un partit del Hapo. Foto: R.Gallofré

El Hapo Joventut recupera el camí del triomf

Victòria del conjunt de Mataró davant el Benidorm (28-25)

Després d’un empat i una derrota en les dues últimes jornades, el Hapo Joventut Mataró s’ha retrobat amb la victòria. Les jugadores de David Verdugo es van imposar, aquest dissabte, al Benidorm, en un partit disputat al Teresa Maria Roca. D’aquesta manera, el Joventut ja suma nou punts a la classificació. El balanç és de quatre victòries, un empat i dues derrotes.

Va ser un triomf coral. Si bé és cert que tradicionalment Clara Poo i Ona Muñoz acostumen a destacar en el full de golejadores, aquesta vegada tot va quedar molt més repartit. Laia Moragues va ser la màxima golejadora de l’equip, i del partit, amb sis gols. Clara Poo en va fer cinc. Marina Tomàs va aportar quatre gols i Zara Verdugo i Abril Buscà, tres. Aquesta vegada, Ona Muñoz només va fer dos gols. Com l’altra Muñoz, Maria.

El conjunt local va començar amb un petit parcial en contra (2-3 després dels primers cinc minuts de partit). De totes maneres, el Hapo de seguida va agafar les regnes del duel. A deu minuts del descans ja dominava (9-6). La diferència continuava amb els mateixos paràmetres a l’equador del partit (15-12). L’equip de Mataró seguiria marcant la pauta durant la segona meitat.

El Joventut va ser capaç de gestionar els seus avantatges. La bona dinàmica ofensiva i l’aportació de totes les jugadores en aquest sentit, hi van ajudar. El conjunt de Verdugo va controlar la situació i els intents del Benidorm de girar la truita. A deu del final manava de quatre (23-19) i el partit va acabar amb una còmoda renda de tres gols (28-25).