Ona Muñoz, amenaça ofensiva. Foto: R.Gallofré

El Hapo Joventut s’entrebanca amb La Roca

Les mataronines van caure davant un rival que ha començat la temporada amb força (29-26)

Va ser un duel de grans golejadores. Ona Muñoz i Clara Poo van marcar, cadascuna, vuit gols. Entre les dues, doncs, van sumar 16 dels 26 gols del seu equip. A l’altra banda de la pista, Ekaterina Tyaglyay en va marcar vuit i Agnès Ribas en va fer set. L’espectacle ofensiu que van protagonitzar aquestes quatre jugadores va posar l'accent en un partit que l’equip local va decidir en l’últim quart d’hora. El Hapo Joventut va firmar una molt bona primera meitat.

Les mataronines van sortir amb empenta i al minut 10 manaven en el marcador duplicant al seu rival (4-8). Deu minuts després, el Hapo mantenia la diferència (6-10). Al descans, de totes maneres, La Roca ja havia començat a escurçar la distància (9-11). Va ser a la segona part quan l’equip local va assolir una dinàmica ofensiva difícil d’igualar. La defensa mataronina va perdre solidesa i La Roca ja anava per davant després d’un parcial de 3 a 0 en els primers cinc minuts de la represa (12-11).

El Joventut va aguantar l’embranzida del rival durant uns minuts, però quan només en restaven deu ja quedava bastant clar que els punts es quedarien al Vallès (24-18). L’equip de la capital del Maresme va tornar a apropar-se en els darrers instants del partit, però la reacció va ser insuficient (29-26).

‘El derbi de Parpers’ va ser per La Roca, que d’aquesta manera ja suma 10 punts en sis jornades (cinc victòries consecutives i la derrota en el primer partit de lliga, a la pista de l’Onda). El Joventut, per la seva part, queda en sisena posició amb 7 punts (tres victòries, un empat i dues derrotes).