Un partit del Hapo Joventut. Foto: R.Gallofré

Derrota del Hapo a Benidorm i més partits de la jornada

L’equip de la capital del Maresme cedeix a la pista del conjunt alacantí i perd l’oportunitat d’escalar a la tercera posició (27-25)

El Hapo Joventut Mataró va deixar escapar una bona ocasió de situar-se a la part alta de la classificació de la Divisió d’Honor Plata Femenina. L’equip de David Verdugo va perdre a Benidorm i, d’aquesta manera, no va treure profit dels empats de Sabadell, Sant Quirze i Sant Joan Despí. El Hapo és sisè amb sis punts després de cinc jornades. Repassem el partit del Joventut i altres duels de la jornada amb protagonisme pels equips de Mataró.

Handbol

• Benidorm 27-25 Hapo Joventut Mataró

Daniela Xiomara, del Benidorm, va fer 9 gols. Clara Poo, del Hapo, va respondre amb 8 dianes. Elles van liderar l’atac dels seus respectius equips en aquest partit igualat que el conjunt alacantí, en els últims deu minuts, va saber desequilibrar al seu favor.

• Vilanova i la Geltrú 32-31 Hapo Joventut Mataró

Els 10 gols de Bernat Marín i els 7 de Pol Barragán van resultar infructuosos. El conjunt local, que va comptar amb la gran actuació d’Isidro Campanyà (també 10 gols), va jugar millor en els moments decisius.

Bàsquet

• Real Canoe 75-63 Talenom Boet Mataró

El 24 a 11 del primer parcial va ser una llosa massa pesada durant la resta del partit. Paula Real, amb 20 punts i 8 rebots, va ser un maldecap constant. El Boet ha perdut els quatre partits jugats fins ara a la LF Challenge.

• Mataró Parc Boet 90-69 Ciutat d’Inca

Quarta victòria seguida del Boet en aquest inici de temporada.

• Gran Canaria 76-70 Homs UE Mataró

El conjunt local va defensar la victòria amb un 19 a 12 a l’últim quart. Juanola, Esteves-Garcia i Sall van aportar 15 punts per cap i l’Homs va tornar a competir, però a l’hora de la veritat el Gran Canaria va trobar l’encert necessari. La UEM segueix sense guanyar a LEB Plata després de tres partits.

• Homs UE Mataró Femení Maresme 56-65 Maristas Coruña

L’Homs va començar millor (16-13 al final del primer quart), però a partir del segon període tot es va torçar. Un parcial de 6 a 20 donava a les gallegues un avantatge que van saber defensar. Marta Oliver, amb 19 punts, va ser la millor anotadora de la UEM. El conjunt de Mataró és penúltim amb un balanç de 0/3.

Waterpolo

• Assolim CN Mataró 13-5 Ferencváros

Segona victòria de l’equip de Ballart a la lligueta de la Champions.

• Terrassa 11-6 CN Mataró

El Mataró no va poder frenar a Ricard Alarcón, que amb 6 gols va liderar la victòria del Terrassa. El conjunt de Víctor González és setè amb quatre punts.

Hoquei patins

• Voltregà 4-4 CH Mataró

El CHM, després de tres derrotes seguides, suma el primer punt de la temporada. L’equip de Joan Carles Vadillo, de totes maneres, va deixar escapar tres gols d’avantatge en els últims 9 minuts. De l’1 a 4 vam passar al definitiu empat a quatre.

• Lidergrip CH Mataró 5-2 Cerdanyola

Aina Lleonart, que va fer 3 gols, va ser la jugadora més valuosa en el triomf a casa del CHM davant el Cerdanyola. El Lidergrip és vuitè amb sis punts.

Futbol

• CE Mataró 1-2 Manlleu

Un gol del Manlleu en el 89’ va evitar que el Mataró sumés un punt contra el líder de Primera Catalana. El conjunt de la comarca d’Osona ha guanyat els sis partits disputats fins ara. El Mataró, en canvi, segueix a la zona baixa amb només quatre punts.

• Pallejà 1-3 CE Mataró

El Mataró perdia quan amb prou feines quedaven poc més de deu minuts pel final. Els gols de Paula López (78’), Cristina González (80’) i Queralt Fàbregues (89’) van donar la victòria a les mataronines, que són terceres de Preferent.

Futbol sala

• Futsal Marlex Mataró 5-5 Escola Pia Sabadell

El Futsal va desaprofitar un 4 a 1 i, finalment, es va haver de conformar amb un punt. El conjunt del Vallès va anar sempre a remolc, però no es va rendir. Els de Mataró segueixen invictes aquesta temporada (quatre victòries i dos empats).

• El Morell 2-7 Futsal Aliança Mataró

Golejada sense contemplacions del Futsal, que va comptar amb les formidables actuacions de Leyre Méndez (3 gols) i Anna Munné (2).

Hoquei herba

• Iluro HC 4-5 Giner de los Ríos

El conjunt de Mataró perd a casa contra el cuer i cau a la penúltima posició de la Divisió d’Honor B Masculina.

• FC Barcelona 1-1 Iluro HC

Les mataronines no passen de l’empat al camp del penúltim classificat i segueixen més a prop de la zona baixa que no pas de la part alta de la lliga.