L'entrenador del Boet, Mario Lousame. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet signa el quatre de quatre

L’equip de la capital del Maresme ha començat la lliga amb quatre victòries consecutives

Mataró Parc Boet 90-69 Bàsquet Ciutat d’Inca. L’Eusebi Millán lluïa aquest marcador al final del partit a casa del conjunt de la capital del Maresme davant el seu rival balear. D’aquesta manera, i per quarta vegada en quatre partits aquesta temporada, l’equip de Mario Lousame abandonava la pista com a guanyador. Es Castell, Vic i Alpicat són els altres rivals que el Boet ha superat en aquest primer tram de campionat al grup C-B de la Lliga EBA. Només el Barça ha començat la temporada amb aquest mateix registre (4/0). El conjunt blaugrana és líder per basket average.

Davant l’Inca, el Boet va sortir disposat a deixar clar, des del principi, que la victòria es quedaria a Mataró. La bona dinàmica ofensiva de l’equip local permetia adquirir el primer avantatge (26-20). A partir del segon quart, el panorama ja quedaria definitivament aclarit. El Boet seguia encertat en atac i, a l’altra banda de la pista, ajustava la defensa per firmar un parcial de 25 a 16.

Els 15 punts de diferència (51-36) encara es veurien incrementats durant el tercer quart. El 18 a 14 durant aquest període feia evident que el Boet no cauria en la relaxació. L’equip de Lousame, fins i tot, també s’acabaria emportant el darrer parcial (21-19). Al final, el 90-69 era un indicador prou clar de la diferència entre un i altre equip.

El Mataró Parc, com és habitual, va exhibir un joc coral molt difícil de defensar pel rival de torn. Una altra vegada van ser cinc els jugadors de l’equip local que van arribar als dos dígits en anotació: Sánchez (16 punts), Rodríguez i Fons (13), Álvarez (12) i Peiró (10). El Boet va repartir 21 assistències, per només 9 del Ciutat d’Inca, i, en general, va completar un partit molt més equilibrat. Dissabte que ve, a la pista del Granollers, els mataronins buscaran el cinc de cinc.