Un partit del Hapo Joventut. Foto: R.Gallofré

El Hapo escala a la quarta posició i altres resultats de la jornada

Les mataronines van guanyar per la mínima davant el Sant Vicenç (27-26)

La victòria del Hapo Joventut Mataró, combinada amb la derrota de La Roca, ha permès a l’equip que entrena David Verdugo recuperar la quarta posició de la Divisió d’Honor Plata Femenina. El conjunt de la capital del Maresme va resoldre al seu favor un partit molt igualat. Repassem aquest duel i la resta de la jornada amb protagonisme pels equips de Mataró.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 27-26 Sant Vicenç

Maria Muñoz, autora de 8 gols, va liderar la victòria del Joventut davant el Sant Vicenç. L’equip local va portar la veu cantant durant tot el partit, però al final va haver de patir perquè el rival va millorar molt a la segona meitat.

• Sant Cugat 36-20 Hapo Joventut Mataró

Derrota contundent del Hapo a la pista del segon classificat. De totes maneres, els de Carlos Morales segueixen amb tres punts de marge sobre les places de descens. Nil Moreno va ser el millor del Hapo (7 gols).

Futbol

• CE Mataró 2-2 Torelló

Un gol de Fuentes a un minut del final va permetre al Mataró salvar un punt davant el cuer. ‘Barga’ havia fet el primer del partit, però el conjunt d’Osona va capgirar la situació.

Bàsquet

• UE Mataró-Homs 81-71 Girona B

L’equip de Charly Giralt torna a guanyar i ja necessita, només, una altra victòria per certificar les fases d’ascens.

• Mataró Parc Boet 87-61 Martorell

És la catorzena victòria aquesta temporada del Boet (deu derrotes). L’equip de la capital del Maresme, cinquè classificat, va ser millor a partir del segon quart i va comptar amb les magnífiques actuacions de Rodríguez (17 punts i 17 rebots) i Serra (19 punts i 7 rebots).

• Advisoria Boet Mataró 55-54 Sant Adrià

Les mataronines confirmen el seu lloc a la zona alta gràcies a la soferta victòria a casa davant el Sant Adrià. El Boet guanyava de dotze al descans (30-18), però va haver de patir. Laia Soler (15 punts i 12 rebots) va ser la millor de les locals.

• Cerdanyola 43-67 Homs UE Mataró Femení Maresme

Mireia Daura (17 punts i 6 rebots), Marta Arbizu (8 punts i 10 rebots) i Martina Boba (12 punts) van comandar el triomf de la UEM a la pista del Cerdanyola. L’equip de Mataró és sisè a la classificació.

Hoquei sobre patins

• Lidergrip CH Mataró 1-2 Voltregà

L’argentina Daira Carrera va fer el gol de l’equip local, però ja quedaven menys de dos minuts pel final i el conjunt osonenc va poder defensar els punts.

• CH Mataró 4-5 Alcobendas

El conjunt d’Albert Larrea va caure a les semifinals de la Copa de la Princesa Masculina. Una primera part nefasta va condemnar al Mataró. El 0 a 4 del descans va ser una llosa massa pesada, malgrat que a la segona part es va fregar la remuntada. El 4 a 5 va arribar a dos minuts pel final.

Waterpolo

• Assolim CN Mataró 8-9 CN Sabadell

El CN Mataró s’ha de conformar amb el subcampionat d’Europa.

• CN Mataró 6-15 Atlètic Barceloneta

Un parcial inicial de 0 a 5 va liquidar el partit de seguida a favor del supercampió. El CN Mataró, que és cinquè a la taula, va competir bé en el segon i tercer quart.

Futbol sala

• Futsal Aliança Mataró 6-2 Vallseca

Geraldine Gama, autora de tres gols, va brillar en el contundent triomf de les mataronines a casa. El Futsal, que és segon, va haver de superar el momentani 1 a 2.