Un partit del CN Mataró. Foto: R. Gallofré

L’Assolim CN Mataró no té pietat del Ferencváros

L’equip de Dani Ballart consolida el seu lideratge a la Champions (13-5)

“El Ferencváros, encara que de moment no ho estigui demostrant a nivell local, és el millor equip d’Hongria. Tenen un gran potencial, amb jugadores d’un talent extraordinari. Hem fet un partit molt seriós, sobretot en defensa. Les noies tenien al cap tots els moviments que elles podien fer i com els havíem de defensar. En atac hem tingut molta paciència i hem fet molt de mal a la contra, que és una de les nostres armes”. Segon partit de la Champions, segona victòria. L’entrenador del CN Mataró, Dani Ballart, resumia d’aquesta manera el triomf del seu equip davant el Ferencváros (13-5). L’Assolim, que també va guanyar a la piscina de l’Eger (5-18), lidera el grup C de la màxima competició europea. Només el campió de cada grup jugarà la final a quatre.

L’equip de la capital del Maresme va anar sempre per davant en el marcador. Anni Espar va fer els primers dos gols del partit i el CNM va manar des d’aleshores (2-0). Al final del primer quart, les dianes de Simone van de Kraats i Rita Keszthelyi mantenien els dos gols de diferència (4-2).

El parcial de 3 a 0 del segon període va servir per trencar el partit definitivament. Van de Kraats i Keszthelyi obrien forat i, abans de la pausa més llarga, Avegno feia el 7 a 2. L’avantatge local seguiria creixent durant el tercer quart. Un parcial de 4 a 1 feia més gran la ferida del conjunt hongarès (11-3).

El Ferencváros va aturar la sagnia en els últims minuts (parcial de 2 a 2), però mai va poder inquietar a l’Assolim. L’equip de Mataró va demostrar la seva superioritat i ara ja pensa en el duel de la tercera jornada a Grècia, a la piscina de l’Ethnikos. L’equip grec, segon amb quatre punts, sembla l’últim escull abans de deixar encarrilada la classificació.