Clara Poo va fer 10 gols.

El Hapo Joventut cau a Sabadell en l’estrena de la temporada

Les mataronines no van poder igualar el ritme ofensiu del conjunt del Vallès (34-26)

Clara Poo, com gairebé sempre, va destacar en el full de les estadístiques amb 10 gols. De totes maneres, la seva aportació va ser insuficient perquè el Hapo Joventut pogués començar la lliga amb una victòria. I això va ser així, sobretot, perquè una jugadora del conjunt local, l’OAR Gràcia Sabadell, encara va firmar una actuació més espectacular. Ella és Janna Sobrepera i va fer 19 dels 34 gols del seu equip. Tota sola es va encarregar de gairebé el 56% dels gols del seu equip. Poo va marcar el 38% dels gols del Joventut.

Ara fa sis anys, quan en tenia 16, Janna Sobrepera va ser escollida millor lateral esquerra del Campionat d’Europa juvenil. Aleshores va fer 38 gols en 6 partits. La temporada passada, Sobrepera va ser la màxima golejadora de la Divisió d’Honor Plata Femenina amb 197 gols en 26 partits. Aquesta temporada l’ha començat destrossant la mitjana, i això va jugar en contra de les opcions del Joventut a Sabadell.

L’OAR, subcampió de lliga el curs passat, va començar el partit encertat en atac i ferm en defensa. Quan s’havien jugat 15 minuts de la primera part, el resultat ja feia preveure que seria una tarda dura per a les mataronines: 11-3. Al descans, la renda del conjunt local seguia estable: 18-10.

La segona part va ser molt més igualada, però l’OAR ja havia fet la diferència a l’inici del partit. Així doncs, el Joventut només va poder evitar que la ferida es fes més gran. Al final del partit, seguien manant els vuit gols d’avantatge a favor de l’equip de Sabadell: 34-26. La segona màxima golejadora de l’OAR en el partit, Eury Ruano, va acabar amb 4 gols. Serveix la dada com a referència de la gran importància que van tenir els 19 gols de Janna Sobrepera, jugadora que el Hapo no va poder frenar en cap moment.