Un partit del Club Hoquei Mataró. Foto: CH Mataró

Derrota del CH Mataró a Galícia i altres partits de la jornada

El CH Mataró perd per 4 a 0 a la pista del Liceo i ja encadena deu jornades consecutives sense guanyar

El Club Hoquei Mataró continua estancat a la cua de la classificació de l’OK Lliga després de caure aquest diumenge al migdia a la pista del Liceo de la Corunya. El conjunt de la capital del Maresme suma vuit punts i ja és a nou dels seus rivals més propers. El descens sembla qüestió de temps.

Hoquei patins

• Liceo 4-0 CH Mataró

Victòria clara i contundent del tradicional club gallec davant un CH Mataró que ja enllaça la desena jornada seguida sense guanyar. Ara mateix, la salvació sembla una quimera.

Bàsquet

• Santfeliuenc 79-85 Homs UE Mataró

Vuitena victòria de la temporada del conjunt de Charly Giralt.

• Homs UE Mataró Femení Maresme 46-60 Plasencia

El segon classificat de la lliga, que només ha perdut dos partits en disset jornades, va ser superior. De totes maneres, l’Homs va començar el partit amb força (17-13). A partir del segon quart (7-23), el Plasencia va posar les coses a lloc.

• Alcobendas 80-57 Talenom Boet Mataró

Clara derrota del Talenom, cuer amb només dues victòries, a la pista madrilenya. L’Alcobendas ja manava al descans amb un nítid 50-21 i va acabar guanyant amb força comoditat malgrat el 10 a 22 del tercer període. Blanca Garcia, 13 punts amb un 4/6 en triples, va ser la millor del Boet.

• Mataró Parc Boet 95-79 Granollers

El Boet reacciona a la derrota a la pista de l’Inca amb un clar triomf a casa.

Handbol

• Terrassa 30-40 Hapo Joventut Mataró

Plàcida victòria del Hapo a la pista del penúltim classificat. L’equip de Mataró, que és vuitè i ja suma tres victòries seguides, va ser millor des del principi i mica en mica va anar ampliant la diferència. Bernat Marín, que va fer 6 gols, va ser el màxim golejador del Joventut.

Futbol sala

• Hospitalet Bellsport 3-5 Futsal Marlex Mataró

El Futsal va remuntar dues vegades (1-0 i 3-2) per acabar sumant una important victòria a domicili. Els dos últims gols, amb empat a tres en el marcador, van ser obra d’Alejandro Medina. Els de Mataró recuperen el camí del triomf i reforcen la tercera plaça.