Victòria de l'UEM Homs a Sant Feliu de Llobregat

L’Homs guanya a la pista del Santfeliuenc

L’equip de Charly Giralt suma el vuitè triomf de la temporada i continua amb pas ferm cap a la permanència (79-85)

L’Homs UE Mataró segueix demostrant que la categoria de LEB Plata, en cap cas, estava fora de l’abast competitiu de l’equip. Els homes de Charly Giralt, sempre en base al seu gran esperit col·lectiu, estan protagonitzant una gran campanya a la categoria. Malgrat el potencial de la majoria de rivals, superiors en pressupost, l’Homs ja té 8 victòries (11 derrotes) a la classificació. L’últim triomf, el d’aquest dissabte a la pista del Santfeliuenc.

El partit no va començar pas bé pels interessos dels mataronins. Després del primer quart, el conjunt local manava amb un +7 (24-17). Semblava evident que l’Homs havia d’ajustar en defensa, i així ho va fer de seguida en el segon període. Durant aquests minuts, el Santfeliuenc només va poder anotar 10 punts. L’Homs ja manava i arribava al descans per davant en el marcador (34-40).

Inspirats en atac, els de Mataró seguirien ampliant diferències ja en el tercer quart. Un parcial de 15 a 24 deixava el partit perfectament encarrilat abans del desenllaç (49-64). L’Homs va patir una davallada en defensa durant el darrer període i el conjunt local ho va aprofitar per anotar 30 punts. De totes maneres, la UEM va controlar la situació per acabar imposant-se per 79 a 85.

Superior dins la pintura, van ser notables en aquest sentit les aportacions de Juanola (10 rebots), Sall (6), Toure (5) i Cabrera (4). En el capítol anotador, va destacar Pape Bocar Sall (24 punts amb un 69% d’encert en tirs de camp). Jordi Juanola en va anotar 14 i Mohamed Cissé Malick en va fer 12 (4/4 en tirs de camp). En general, l’Homs va ser millor en gairebé totes les estadístiques importants, com per exemple en triples: 39% d’encert (9/23) per només un 15% del rival (3/20). Així les coses, la victòria va ser prou clara.