Foto d'arxiu del CHM. Foto: CH Mataró

El CH Mataró perd amb el Voltregà i altres resultats de la jornada

L’equip de la capital del Maresme encaixa la novena derrota seguida i és cuer de l’OK Lliga

No hi ha manera. Tampoc quan el CH Mataró s’avança en el marcador. L’equip de Joan Carles Vadillo ha encaixat aquest cap de setmana la novena derrota seguida a l’OK Lliga. Després de caure a casa amb el Voltregà, el conjunt de la capital del Maresme encara s’enfonsa més a la classificació. Repassem aquest partit i altres duels del cap de setmana amb accent mataroní.

Hoquei patins

• CH Mataró 1-3 Voltregà

El gol inicial de Lluc Vilà (1-0) no va ser suficient per canviar la dinàmica del CH Mataró. Encara abans del descans, Jordi Burgaya va empatar (1-1). Ja a la segona part, Humbert Serra i Àlex Rodríguez (aquest a 1:30 del final) van fer els gols de la victòria visitant. El CHM és últim amb 8 punts, a sis del penúltim.

• Voltregà 3-4 Lidergrip CH Mataró

Partit emocionant i amb alternatives en el marcador que, en aquest cas, es va resoldre a favor del Mataró. Aina Lleonart va fer el 0 a 1 i Ariadna Martínez l’1 a 2. El Voltregà va ser capaç de capgirar, momentàniament, el marcador (3-2). Finalment, dos cops gairebé consecutius del Lidergrip, de Thaïs Pérez i Olga Juanola, van donar el triomf al CH Mataró, que ja suma 19 punts a la lliga.

Bàsquet

• Homs UE Mataró 72-71 Palma

Un triple de Jordi Juanola a un segon del final va ser decisiu per deixar la victòria a casa.

• Maristas Coruña 65-55 Homs UE Mataró Femení Maresme

El conjunt gallec va ser millor en la lluita pel rebot (43 a 36) i en triples (41% a 28% d’encert). Són les principals dades que expliquen la derrota de l’Homs, que ara queda amb un balanç equilibrat de 8/8 (victòries/derrotes) en la vuitena posició de la lliga.

• Talenom Boet Mataró 64-70 Canoe

Victòria a la pròrroga de les madrilenyes.

• Inca 91-64 Mataró Parc Boet

Estrepitosa derrota del Boet a les Illes Balears, a la pista d’un equip que és novè i que ara presenta un balanç de 7/10 a la classificació. El Mataró Parc, per la seva part, encaixa la quarta derrota del curs i manté la segona posició. El rival va ser superior des del principi (31-11 al primer quart) i va clavar 15 triples de 28 intents.

Futbol

• CE Mataró 1-1 Banyoles

Tercer empat consecutiu del CE Mataró, que va igualar el matiner gol del Banyoles gràcies a Jordi Mola. De totes maneres, l’equip local, que ara és penúltim, no va poder aprofitar la superioritat numèrica per expulsió d’un jugador visitant en el minut quinze de partit.

• Viladecans 1-0 CE Mataró

Un gol en el primer minut de partit va ser suficient perquè el Viladecans, equip de la cua de la classificació, superés el Mataró, que encara és quart.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 20-16 Benidorm

Abril Buscà, autora de 6 gols, va liderar l’atac del Hapo. En defensa, l’equip de Mataró va exhibir una notable solidesa. És la tercera victòria seguida del conjunt de la capital del Maresme.

• Esplugues B 24-39 Hapo Joventut Mataró

Contundent victòria del Hapo a la pista del filial de l’Esplugues, equip de la zona baixa. El triomf fa que l’equip de Mataró escali a la novena posició.

Futbol sala

• Futsal Marlex Mataró 3-8 Cerdanyola del Vallès

Punt i final a la magnífica ratxa del Futsal. El Cerdanyola va sorprendre a l’equip de Mataró que, no obstant, manté la tercera posició. El Futsal és a cinc punts del Manresa, segon, i a sis del líder, l’Sporting.

• Futsal Aliança Mataró 2-6 Linyola

El Futsal no va trobar resposta al potencial del Linyola, que és tercer a la taula i que, amb aquesta, ja suma nou victòries a la lliga. L’equip de la capital del Maresme ocupa la setena posició de la Divisió d’Honor Femenina.

Hoquei herba

• Iluro HC 2-4 FC Barcelona

Derrota a casa de l’Iluro, que és cuer, davant un rival directe a la zona baixa. Les mataronines es compliquen la vida.