Un partit del CHM. Foto: CH Mataró

Vuitena derrota seguida del CH Mataró

El conjunt de Joan Carles Vadillo no aixeca cap i és cuer de l’OK Lliga després d’una nova desfeta, aquesta vegada a Sant Just (5-3)

És cert que la majoria de derrotes han arribat per la mínima o dos gols de diferència a favor del rival, però la ratxa de vuit jornades consecutives perdent allunya el CH Mataró de la permanència i el deixa com a cuer destacat de l’OK Lliga, la màxima categoria estatal d’hoquei patins. El conjunt de Joan Carles Vadillo té vuit punts, que corresponen a dues victòries i dos empats en setze jornades. La resta són derrotes.

La salvació, a hores d’ara, sembla una quimera tot i que encara queda un món i, en conseqüència, temps per a la reacció. Pot semblar paradoxal, però l’equip de Mataró està enfonsat a la classificació malgrat que, de moment, al llarg de la temporada, han sigut ben poques les vegades que l’equip s’ha vist atropellat pel rival. El Mataró perd gairebé sempre, però gairebé mai li passen per sobre.

A la pista del Sant Just, gran revelació de la temporada i que aquest dissabte dorm tercer a la classificació, el CHM va mantenir vives les esperances fins a les acaballes del partit. I ho va fer malgrat un inici poc afortunat. A l’equador de la primera part, els de Joan Carles Vadillo ja perdien per 2 a 0. Al descans, la diferència s’havia duplicat (4-0). Els gols de Rodríguez, Fernández, Macià i Crespo deixaven el partit gairebé sentenciat.

No va ser així perquè el Mataró no va abaixar els braços. Guillem Carbonell i Xavier Burguillos retallaven diferències (4-2) i encara quedaven gairebé 18 minuts de partit. A deu pel final, Macià va fer el 5 a 2 amb el seu segon gol en el compte particular. El 5 a 3 definitiu va ser obra, novament, de Burguillos a 5:40 per la botzina. El marcador ja no es va moure i el CHM havia d’acceptar una nova derrota.