Imatge d'arxiu del Boet. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet recupera sensacions davant el Granollers

Victòria clara del conjunt de Mataró, que es refà de la desfeta a Inca (95-79)

El Mataró Parc Boet necessitava un triomf com el d’aquest dissabte a l’Eusebi Millán. D’aquesta manera, el conjunt que entrena Mario Lousame esvaeix dubtes després de la derrota contundent del passat cap de setmana a les Illes Balears. A casa, contra el Granollers, el Boet va ser superior des del principi i al final va poder sumar la catorzena victòria de la temporada (4 derrotes) per reforçar la segona posició.

Convençuts en atac i amb una bona circulació de pilota, els de la capital del Maresme van firmar un primer quart magnífic: 31-23. Seria difícil mantenir la mitjana anotadora, però aquest era el camí. El segon període va veure com els dos equips reduïen les seves prestacions ofensives. De totes maneres, el parcial tornaria a caure a favor del Boet (20-16).

Després del pas per vestidors, el Boet tornaria a retrobar una molt bona dinàmica ofensiva. El 28 a 19 del tercer període deixava el partit gairebé  liquidat a falta de l’últim quart (79-58). En els darrers minuts seria qüestió de gestionar l’avantatge (16-21) per acabar sumant una nova victòria a casa. El Mataró Parc Boet continua sent, en aquest sentit, un equip molt fiable (dues derrotes a l’Eusebi Millán).

El Boet va ser molt superior en el rebot (33 a 19), capítol en el qual va destacar Antonio Ruiz (10). Ell va ser un dels sis jugadors del conjunt de casa que van superar la barrera dels deu punts. En va anotar 11, com Imanol Martínez i Bernat Álvarez. Adrián Sánchez en va fer 12, Albert Serra en va anotar 13 i Gerard Rodríguez, el més destacat en aquest sentit, va acabar el partit amb 21 punts.

Al final, el joc col·lectiu del Boet va ser clarament millor que el del Granollers, que amb prou feines va poder competir contra un dels conjunts més potents de la Lliga EBA.