Hoquei CH Mataró CP Congrés. Foto: CH Mataró

El CH Mataró s’estrena a la lliga amb victòria

L’equip d’Albert Larrea s’imposa al CP Congrés (5-3)

Partit esbojarrat i primer triomf de la temporada pel Club Hoquei Mataró. El conjunt de la capital del Maresme va sortir vencedor d’un impressionant intercanvi de cops davant un nou rival d’aquesta temporada. El CP Congrés va plantar cara i va comandar el marcador a la primera meitat, però l’equip d’Albert Larrea va acabar imposant el seu talent ofensiu.

Pablo Torres va ser fonamental en la reacció mataronina. El gallec de 22 anys, màxim golejador de la lliga la temporada passada amb el Tordera (36 gols), va capgirar el marcador amb dos gols consecutius a escassos segons del final de la primera part (3-2). “Amb ell fitxem gol i gran talent en l’un contra un”, explicava Albert Larrea a Capgròs un cop es va consumar el seu fitxatge. Torres ja ho ha demostrat en el primer partit a l’OK Lliga Plata Nord.

Aleix Ordóñez, una altra de les noves incorporacions del Mataró, havia marcat el primer gol del partit (1-0), però Iñaki Cabezas, que va firmar una gran actuació, s’encarregava de situar el CP Congrés per davant en el marcador (1-2). Ja era el tram final de la primera meitat, quan també va aparèixer Torres per afegir encara més frenesí al partit (3-2). L’estrena a la lliga no estava decebent a ningú.

A la segona part, Gerard Cusachs va fer el 4-2 que semblava encarrilar la victòria, però una altra vegada va respondre Iñaki Cabezas. El tercer gol en el seu compte particular tornava l’emoció al duel (4-3). No va ser fins gairebé a un minut del final quan el Mataró va poder respirar tranquil. Oriol Lladó, amb el 5 a 3 definitiu, tancava el partit. L’equip d’Albert Larrea visitarà en la segona jornada de lliga el Cerdanyola, que ha començat la temporada encaixant un 6 a 1 a la pista del Sant Just.