Un partit del Joventut. Foto: R.Gallofré

Vuitena derrota seguida del Hapo Joventut

Els de Mataró perden a la pista de l’Esplugues (31-26)

El Hapo Joventut Mataró no aixeca cap. L’equip de la capital del Maresme ha hagut d’acceptar, aquest cap de setmana, la vuitena derrota consecutiva a la Primera Divisió Masculina. El conjunt mataroní va perdre a la pista de l’Esplugues (31-26). De totes maneres, el Hapo encara té tres rivals per sota a la classificació: Banyoles, Poblenou i Sant Esteve Sesrovires (amb un partit menys).

El Joventut va començar la temporada amb dues victòries: Poblenou i Terrassa. Però des d’aleshores, 24 de setembre, només coneix la derrota. Ja són vuit partits seguits entrebancant-se contra tots els rivals: des del Sant Esteve de Palautordera a l’Esplugues, passant pel Bordils, La Roca o l’OAR de Sabadell. En la majoria d’aquests partits el Hapo ha competit, però l’esforç ha resultat infructuós.

A Esplugues, aquest dissabte, l’equip de Sergi Rodríguez va arribar al descans ben viu. El marcador indicava un empat (18-18) que feia preveure una segona meitat apassionant. A l’hora de la veritat, l’equip local va anar obrint forat mica en mica. A deu minuts pel final ja guanyava de tres (26-23). En els últims instants, l’Esplugues fins i tot va poder ampliar la diferència fins al definitiu 31-26.

Nil Moreno, amb 5 gols, va ser el màxim golejador del Joventut. Bernat López i Daniel Aguilera en van fer 4 i un bon gruix de jugadors va aportar 3 anotacions: Manel Núñez, Pol Barragán, Enric Bonany i Marçal Pont. Malgrat aquesta aportació col·lectiva de cara porteria contrària, el conjunt de Mataró va tornar a perdre. Tocarà millorar per acabar amb la mala ratxa tan aviat com sigui possible.