Un partit del CN Mataró. Foto: R.Gallofré

L’Assolim CN Mataró supera la primera fase de la Champions amb ple de victòries

L’equip de Dani Ballart s’imposa amb autoritat a tots els rivals

Quatre partits, quatre victòries i classificació a la butxaca com a primer de grup de cara la següent ronda de la Champions League. L’Assolim CN Mataró torna de Paços de Ferreira (Portugal) amb els deures fets i la sensació que l’equip ha enviat un senyal a la resta d’aspirants al títol continental. A la ciutat portuguesa, el conjunt de Dani Ballart s’ha desfet amb autoritat dels seus quatre rivals.

• Asssolim CN Mataró 14-11 NC Vouliagmeni

El conjunt grec va fer el primer gol del partit (0-1), però aquest va ser el seu únic avantatge. De seguida el CN Mataró va agafar les regnes del duel davant el rival més potent del grup. Al final del primer quart, el Mataró ja manava (3-2) i al descans havia ampliat la diferència (8-6). Simone van de Kraats, amb 4 gols, va ser la millor golejadora del Mataró en aquest partit.

• ZVL 1866 5-27 Assolim CN Mataró

Golejada sense contemplacions del conjunt que entrena Dani Ballart. El segon partit d’aquesta primera fase de la Champions League no va tenir gaire història. Les mataronines van exhibir una tremenda superioritat davant l’equip neerlandès, que es va quedar sense resposta. Rita Keszthelyi va ser la millor golejadora del partit amb 6 dianes.

• Assolim CN Mataró 30-5 CA Pacense

El CNM tampoc va tenir pietat de l’equip amfitrió. Les de Mataró, molt superiors a les portugueses, van millorar fins i tot la golejada que havien protagonitzat davant el ZVL 1866 dels Països Baixos. Al descans, el marcador ja era de 15-1. Martina Claveria va fer 10 dels 30 gols del seu equip.

• Olympic Niça 4-21 Assolim CN Mataró

L’equip del Centre va confirmar el ple de victòries davant el rival occità. Constants i regulars en atac des del primer quart, les mataronines van obrir forat fins acabar el partit amb una altra victòria formidable. Simone van de Kraats, com en el primer partit, va tornar a ser la millor canonera del Mataró (6 gols).

El Centre Natació Mataró espera exhibir la mateixa determinació i fortalesa col·lectiva en la segona fase de la màxima competició continental.