Un partit del CH Mataró. Foto: CHM.

El CH Mataró torna a perdre i altres partits de la jornada

Onzena derrota seguida del cuer de l’OK Lliga, que cada dia és més a prop del descens (0-3)

L’Alcoi ha propinat, aquest cap de setmana, l’onzena derrota seguida al Club Hoquei Mataró. D’aquesta manera, i a falta de set jornades en joc, la permanència ja és una missió gairebé impossible. El CHM és cuer de la màxima categoria de l’hoquei sobre patins espanyol amb només 8 punts.

Hoquei patins

• CH Mataró 0-3 Alcoi

Un gol de l’exjugador del Mataró, Ferran Formatjé, obria a la primera part el camí de la victòria pel PAS Alcoi. Ja en el tram final de la segona meitat, el conjunt visitant va fer els últims dos gols.

• Vila-sana 8-1 Lidergrip CH Mataró

Derrota clara i contundent del Lidergip a la pista del segon classificat de la màxima categoria. La desfeta va arribar a la segona part. El conjunt de Mataró, que és novè, va marxar al descans amb empat a un en el marcador.

Bàsquet

• Cartagena 81-74 Homs UE Mataró

Superat en el rebot (46 a 31), l’Homs va caure a la pista del Cartagena. Joelvin Cabrera, autor de 20 punts, va ser el jugador amb millor valoració de la UEM.

• Lanzarote 63-64 Homs UE Mataró Femení Maresme

Una cistella guanyadora sobre la botzina va donar a l’Homs el triomf a domicili. Paula Tutusaus, autora de 22 punts, i Blanca Chasco (9 punts i 11 rebots), van ser les jugadores de la UEM amb millor valoració del partit.

• Barça 75-87 Mataró Parc Boet

Victòria del Boet a la pista del líder en una gran exhibició col·lectiva.

• Talenom Boet Mataró 52-73 Estepona

Malgrat els 17 punts d’Emma Barceló, el Boet va tornar a perdre a casa i segueix cuer de la LF Challenge (2 victòries i 19 derrotes).

Futbol

• CE Mataró 0-0 Tossa

Quart empat consecutiu (sisè partit seguit sense perdre en total) del CE Mataró que, malgrat tot, encara és la cua de la classificació. L’equip groc-i-negre és penúltim.

• CE Mataró 1-1 Guineueta

Les mataronines no passen de l’empat a casa però segueixen quartes a la classificació de Preferent.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 21-22 Mislata

Les de Mataró van competir fins al final davant el líder sòlid de la lliga.

• Hapo Joventut Mataró 31-30 Vilanova i la Geltrú

El Hapo va començar fort (8-2 al minut 10) i tenia deu gols d’avantatge a un quart d’hora pel final (27-17). Malgrat tot, va haver de suar de valent per assegurar el triomf. És la quarta victòria seguida del conjunt local.

Futbol sala

• Futsal Marlex Mataró 2-2 Picassent

El Futsal va començar perdent davant el quart classificat i més immediat perseguidor (0-2), però va poder empatar per mantenir a ratlla el seu rival directe.

• Vallirana 0-1 Futsal Aliança Mataró

Un solitari gol de Cristina Vázquez dona el triomf a les de Mataró, que sumen 19 punts i són sisenes.