L'entrenador del Boet, Mario Lousame. Foto: R.Gallofré

Victòria del Mataró Parc a la pista del líder

L’equip de la capital del Maresme guanya a casa del Barça i referma la segona posició (75-87)

Cop d’efecte del Mataró Parc Boet. L’equip de la capital del Maresme ha sigut capaç de guanyar a la pista del líder, el Barça, i d’aquesta manera mata dos pardals d’un tret: d’una banda, reforça la segona posició. De l’altra, se situa a només un partit del conjunt blaugrana. El Barça és líder amb 16/3 i el Boet és segon amb 15/4. Extraordinària temporada de l’equip taronja.

El partit ha començat amb dos equips inspirats en atac i màxima igualtat (22-22 al final del primer període). Estàvem a punt de viure el punt d’inflexió del duel. El Boet firmaria un segon quart majestuós: imparables en atac i durs en defensa, els de Mataró clavarien un parcial formidable (12-29). A partir d’aquí, el Boet tindria la paella pel mànec.

El Barça ha intentat reaccionar després del pas per vestidors i, de fet, ha pogut retallar diferències gràcies al parcial de 24 a 17. En qualsevol cas, el Boet sabria controlar la situació en els darrers minuts i, fins i tot, tancar el partit amb un últim període favorable (17-19).

Absolutament superior en el rebot (31 a 51), el Boet gaudiria de segones i terceres oportunitats gràcies al seu poder dins la pintura. Destacable, en aquest sentit, l’aportació coral de la plantilla: Ruiz (8 rebots), Martínez (7), Sánchez (7), Serra (7) i Nogués, que debutava, (6).

El Barça només ha anotat tres triples de vint-i-cinc intents. El Boet, amb 9/28, també ha sigut millor lluny de cistella. Serra (14 punts), Sánchez (13), Ruiz (12) i Fons (11), han superat la barrera dels deu punts. L’actuació col·lectiva del Boet ha dictat sentència a la pista del líder. Tots els jugadors del Mataró Parc amb minuts a la pista han aportat punts a la victòria de prestigi. La temporada encara és llarga, però de moment tot va com una seda.