Un partit del Hapo Joventut. Foto: R.Gallofré

El Hapo porta al límit el líder

El Mislata guanya per la mínima a Mataró davant un combatiu Joventut (21-22)

Disset victòries, un empat i una sola derrota. El Mislata arribava a la capital del Maresme amb aquesta targeta de visita. Així les coses, sorprendre a l’equip que lidera amb mà de ferro la categoria semblava una quimera. El Hapo Joventut, però, era conscient que tenia les seves possibilitats. La bona dinàmica de joc, refermada amb tres victòries seguides, carregava de raons al conjunt que entrena David Verdugo.

A l’hora de la veritat, el Hapo ha venut molt cara la seva pell. El Mislata, que no perd punts des del 9 de desembre, ha suat de valent per sumar els dos que hi havia en joc a Mataró. L’equip visitant, en consonància amb el seu potencial, portava la veu cantant a través dels diferents parcials. De totes maneres, no ha pogut desempallegar-se del Hapo en cap moment. Al descans, el marcador registrava un +4 per a l’equip valencià (7-11).

Començava la segona part i el partit es movia en aquesta frontera relliscosa: una petita embranzida més i potser el Mislata podia trencar-lo definitivament. No ha sigut així. El conjunt local ha sabut resistir a tots els intents del líder i s’ha plantat al tram final amb l’esperança d’amenaçar la tranquil·litat del totpoderós rival (15-20).

Els últims deu minuts han vist un parcial de 6-2 a favor del Hapo. D’aquesta manera, les de Verdugo han fregat la gesta. Al final, victòria mínima del Mislata (21-22). Només una vegada aquesta temporada el líder havia fet menys gols (21 davant el quart classificat, el Sant Joan Despí).

Fermes en defensa, les mataronines han qüestionat el triomf del millor equip de la categoria fins a les últimes conseqüències. En atac, ha destacat el partit de Marina Tomàs i Clara Poo (5 gols cada una). El Joventut ocupa la vuitena posició a la zona tranquil·la de la taula.