Un partit del CH Mataró. Foto: CH Mataró

El CH Mataró supera el Barça Atlètic i altres duels de la jornada

El conjunt d’Albert Larrea és líder (4-2)

El Club Hoquei Mataró es jugava el lideratge contra el filial del Barça, un dels seus rivals a la part alta de la taula. El partit, marcat per l’emoció i decidit en els últims minuts, va acabar amb victòria mataronina. D’aquesta manera, l’equip de la capital del Maresme reforça la seva situació de privilegi a la lliga. Ara té cinc punts d’avantatge sobre el Barça Atlètic, quatre més que el Lloret i un marge de dos respecte Taradell i Sant Just. Repassem aquest partit i la resta de la jornada amb protagonisme pels equips de la capital del Maresme.

Hoquei sobre patins

• CH Mataró 4-2 Barça Atlètic

Pablo Torres, autor de tres gols, va ser el gran heroi de l’equip local. El Mataró es va avançar ben aviat amb dues dianes seves (2-0), però el Barça ja havia empatat en els primers compassos de la segona part (2-2). A onze minuts del final, el mateix Pablo Torres va fer el tercer. Quan el rellotge indicava que quedava 01:22, Marc Ollé va sentenciar amb el 4-2.

• Lidergrip CH Mataró 1-0 Las Rozas

Un solitari gol d’Aina Lleonart en els primers minuts de partit va ser suficient per superar al conjunt madrileny. El Mataró és sisè amb vint punts.

Futbol

• Manlleu 2-3 CE Mataró

Remuntada absolutament increïble del Mataró a Manlleu. L’equip local feia el 2 a 0 en el minut 70 (1-0, 2’) i mantenia aquest resultat a deu pel final. Aleshores retallava diferències Roger Castellvell (2-1), dos minuts abans que El Maymouni fes l’empat (2-2). En el 87’, Pandiani culminava la gesta.

Bàsquet

• Quart 71-78 UE Mataró Homs

Sisena victòria seguida del conjunt de Mataró, que continua liderant la lliga amb el Vic.

• Mataró Parc Boet 59-72 Bisbal

El Boet queda ara amb un balanç equilibrat (7/7) després d’aquesta derrota a casa, la tercera de la temporada. L’últim quart, amb un parcial de 6 a 19 pels visitants, va ser definitiu. El Bisbal va clavar dotze triples.

• Aranguren 59-61 Advisoria Boet Mataró

El Boet consolida la seva posició a la part alta (10/5) gràcies a aquesta soferta victòria a Pamplona. La reacció navarresa en l’últim quart (18-10) va fer témer pel triomf. Al final, l’equip de Mataró, més inspirat en els tirs de camp, va endur-se el premi. Van destacar Queralt Coll (21 punts i 6 rebots), Irene Broncano (11 punts i 9 rebots), Laia Soler (4 punts i 11 rebots) i Ariadna Magriñà (15 punts).

• Viajes Mallorca 67-57 Homs UE Mataró Femení Maresme

Els 20 punts i 8 rebots de Marta Arbizu no van ser suficients per sumar una nova victòria lluny de Mataró. Ara la UEM queda amb un balanç de 10/5, a un triomf del conjunt balear.

Waterpolo

• Atlètic Barceloneta 5-22 Assolim CN Mataró

Nova exhibició ofensiva del conjunt que entrena Dani Ballart.

• CN Mataró 18-3 Caballa

L’equip de Ceuta només va poder plantar cara durant el primer quart (3-2). A partir d’aleshores, el CN Mataró va demostrar la seva superioritat amb còmodes parcials de 3-1, 6-0 i 6-0. De Weerd, Cuacos i Daura van ser els màxims golejadors del Mataró amb tres gols cadascú.

Handbol

• Poblenou 32-30 Hapo Joventut Mataró

Cinquena derrota seguida del Hapo, tretzena en el total de la lliga, que el situa a la cua de la classificació. El Poblenou, que era últim abans del partit, abandona la posició gràcies a la victòria davant un Joventut inoperant. L’equip de la capital del Maresme, malgrat els onze gols de Nil Moreno, va anar a remolc durant tot el partit.

• Lleida 21-26 Hapo Joventut Mataró

El Hapo escala fins la quarta posició després d’aquesta victòria a la capital del Segrià. Clara Poo, autora de deu gols, va liderar l’atac del Joventut.

Futbol sala

• Futsal Marlex Mataró 5-0 Ripollet

Golejada apoteòsica del Futsal, que va comptar amb el bon partit d’Oriol. Seus van ser tres dels cinc gols d’aquesta còmoda victòria a casa.

• Industrias Santa Coloma 4-0 Futsal Aliança Mataró

El Mataró, que ara és tercer, va caure amb contundència a la pista d’un rival directe a la zona alta.