Albert Larrea ho deixa. Foto: CH Mataró

El CH Mataró reforça el lideratge

Victòria davant el Lloret per tancar l’any (4-1)

Vuit victòries, només una derrota i l’equip més golejador de la lliga amb 43 gols. El Club Hoquei Mataró ha començat la temporada amb força i ofereix sensacions de solidesa. La confecció de la plantilla i l’estabilitat del projecte, amb Albert Larrea com a director d’orquestra, ja feien preveure un curs il·lusionant. Passats els primers dos mesos de competició, aquella previsió pren força i volada.

Aquest cap de setmana, el CH Mataró s’ha desfet del Lloret per confirmar la seva posició de privilegi al capdavant de la taula. Un lideratge guanyat a pols amb actuacions com la d’aquest dissabte. El conjunt de la capital del Maresme juga amb determinació i gran confiança en les seves possibilitats. Així s’entén que contra el Lloret, per exemple, fos capaç d’aixecar amb solvència un resultat advers.

I és que l’equip de la Selva va ser el primer en obrir el marcador. Havien passat pocs segons quan Aleix Pastor va ser capaç de sorprendre a la defensa mataronina. Però el CH Mataró presenta una magnífica bateria de recursos ofensius. Gerard Cusachs, que està firmant una gran temporada, va respondre tres minuts després amb l’empat (1-1). El conjunt local va seguir erosionant la defensa del Lloret i, encara abans del descans, Jordi Pérez va fer el segon (2-1).

El CH Mataró havia corregit la sorpresa inicial i, a la segona part, no va donar marge a la reacció visitant. Pablo Torres va ser l’encarregat de sentenciar el partit amb dos gols més (4-1). El nou fitxatge d’aquesta temporada, màxim golejador de l’equip i tercer de la lliga, ja suma onze gols. El CHM és líder amb un coixí de tres punts sobre els perseguidors. Així viurà les festes i Cap d’Any. La lliga d’hoquei sobre patins no torna fins al 14 de gener, quan el Mataró jugarà a Sant Just.