Un partit del CH Mataró. Foto: CH Mataró

El CH Mataró perd a Sant Just i altres partits de la jornada

El conjunt d’Albert Larrea cau però segueix líder (6-3)

El Club Hoquei Mataró ha començat l’any encaixant la segona derrota de la temporada. El Sant Just, tercer classificat a la lliga i ara a només dos punts del conjunt del Maresme, va ser superior. D’aquesta manera, la situació s’ajusta molt a la part alta de la taula. Repassem aquest partit d’hoquei sobre patins i la resta de la jornada amb implicació d’equips de Mataró.

Hoquei sobre patins

• Sant Just 6-3 CH Mataró

L’equip local va sortir molt fort i en qüestió de minuts ja havia fet tres gols (3-0). Abans del descans va caure el quart del Sant Just i el primer del Mataró (4-1). A la represa, tot va ser més igualat però el conjunt local no va patir mai per assegurar el triomf.

• Lidergrip CH Mataró 4-2 Alpicat

Nina Almirall i Olga Juanola, autores de dos gols per cap, van liderar la victòria del conjunt de Mataró davant el cuer. Són tres punts que permeten al CHM fer-se fort a mitja taula.

Bàsquet

• Joventut Badalona 62-82 UE Mataró Homs

L’equip de Mataró segueix compartint lideratge amb el Vic (11/2) després d’una altra victòria convincent. La UEM es va refer d’un mal primer quart (20-12) per acabar guanyant amb solvència. Pol Cánovas, autor de 17 punts i 11 rebots, va ser el jugador més ben valorat de l’Homs.

• Mataró Parc Boet 75-53 Almozara

El Boet s’assegura per ara un balanç positiu a la classificació (7/6) després d’aquesta contundent victòria davant el penúltim de la taula. Millor en tirs de camp i també en la lluita pel rebot, el Mataró Parc va comptar amb cinc jugadors que van arribar o superar la barrera dels deu punts: Comas (12), Fons i Rubio (11), i Borrero i Ruiz (10).

• Homs UE Mataró Femení Maresme 56-48 Sant Adrià

Marta Arbizu, 13 punts i 8 rebots, va liderar el triomf del conjunt local. La UEM defensa la segona posició.

• Advisoria Boet Mataró 47-55 Viajes Mallorca

El Boet va patir la primera derrota a casa de la temporada.

Waterpolo

• CN Mataró 11-6 Mediterrani

Al descans, el CN Mataró només havia concedit un gol (4-1). La fortalesa defensiva i l’encert de Pol Daura (3 gols), van ser motius de pes per sumar una nova victòria. El conjunt del Centre és cinquè amb 18 punts.

• Sant Feliu 10-25 Assolim CN Mataró

Victòria plàcida del conjunt de Dani Ballart, que va tornar a exhibir el seu potencial ofensiu.

Futbol

• CE Mataró 2-0 Can Gibert

Dos gols de Buba van certificar la victòria a casa del Mataró, que comença a retrobar sensacions. Ara l’equip de Raúl Monroy és desè amb 16 punts.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 30-35 Granollers

El Joventut és penúltim després de la dotzena derrota en les últimes tretze jornades (un empat). El conjunt de la capital del Maresme va plantar cara al líder (15-17 al descans), però al final es va imposar la qualitat de l’equip vallesà. Manel Núñez (8 gols), va ser el màxim golejador dels locals.

• Hapo Joventut Mataró 22-22 Mislata

L’equip de David Verdugo, cinquè a la taula, va sumar un empat contra el líder (tretze victòries i només una derrota fins dissabte). Tot i que el conjunt visitant va mantenir petites rendes durant la primera meitat (10-13 al descans), el Joventut va competir de meravella i va igualar les coses a la segona part. Clara Poo, autora de 10 gols, va firmar un partit formidable.

Futbol sala

• Cerdanyola 6-4 Futsal Marlex Mataró

L’intercanvi de cops va afavorir al conjunt local, que lidera la classificació amb quatre punt d’avantatge sobre el Manresa. El Futsal va demostrar, davant el líder, que té potencial per competir contra qualsevol rival de la categoria.

• Futsal Aliança Mataró 3-1 Futsal Seròs

L’equip de la capital del Maresme escala fins la segona posició gràcies a la victòria contra un dels seus rivals directes a la part alta de la classificació.