Un partit de l'Homs. Foto: Joan Ventura.

La UE Mataró-Homs continua intractable

L’equip de Charly Giralt guanya a Quart i suma la sisena victòria seguida (71-78)

La UE Mataró-Homs ja enllaça sis victòries consecutives, quatre de les quals lluny del Mora, després d’un nou triomf a domicili. Aquesta vegada a la pista del Quart, el conjunt de la capital del Maresme va tornar a exhibir el seu magnífic estat de forma. D’aquesta manera, els de Charly Giralt segueixen liderant la lliga amb el mateix balanç que el Vic (12 victòries i només 2 derrotes).

El Quart, conscient de la dificultat de l’empresa, va sortir a la pista amb un extra de motivació. Així les coses, el conjunt local era capaç de tancar el primer quart amb un mínim avantatge (23-21). A partir del segon període, la defensa mataronina va començar a carburar i això es va notar en el marcador (41-44 al descans). La segona meitat va destacar per la igualtat, i és que el Quart sempre va intentar plantar cara a un dels equips més temibles del campionat. Al final, de totes maneres, la UEM va imposar la seva qualitat (71-78).

L’equip de la capital del Maresme va guanyar la lluita pel rebot (31 a 40) i va forçar més situacions de tir lliure (24/30 per 12/17 del Quart). Els locals van presentar un pobre 13% en triples, i això també els va penalitzar en l’intent de sorprendre a la Unió. El colíder de la lliga va tenir problemes per teixir alguns atacs (20 pilotes perdudes per només 9 del rival), però va demostrar la gran varietat de recursos que té la plantilla.

Jordi Juanola (18 punts i 11 rebots) va tornar a excel·lir amb les seves xifres. Va ser el jugador més ben valorat del Mataró. En aquest sentit, també va destacar el partit de Toure (10 punts i 13 rebots). Ariño, Heras i Esteves-Garcia també van anotar 10 punts. Traver, que en va fer 13, va completar la bateria de recursos ofensius de l’Homs.