Un temps mort de l'Assolim CN Mataró. Foto: M. Bach

L’Assolim CN Mataró es desfà de l’Atlètic Barceloneta

Golejada sense contemplacions del CNM (5-22)

L’Assolim Centre Natació Mataró ha començat l’any amb força. De golejada en golejada, la idea del seu entrenador, Dani Ballart, és arribar a velocitat de creuer al duel de la Champions contra l’Olympiacos. Aquest cap de setmana, el conjunt de la capital del Maresme ha superat amb contundència a l’Atlètic Barceloneta, un rival que habitualment complicava més les coses.

La finestra de fitxatges de l’estiu passat s’havia d’aprofitar per reforçar un aspecte molt concret del joc. Concret i determinant: “Volia gol”, insisteix sovint Dani Ballart. Rita Keszthelyi en va fer sis, en la victòria a la piscina de l’Altètic Barceloneta. Ja en suma 48 i és la màxima golejadora de la lliga. L’estrella hongaresa multiplica les opcions ofensives del Centre Natació Mataró.

A l’altre costat de la piscina, l’esquerrana Simone van de Kraats, que ahir va marcar nou gols, és segona a la llista de golejadores del campionat de lliga. N’ha fet 46, dos menys que la seva companya (també amb dos partits menys jugats). La neerlandesa va arribar l’estiu del 2021, però el fitxatge de Keszthelyi l’ha alliberat de certa responsabilitat i ha convertit l’atac del Mataró en un jeroglífic impossible de desxifrar pel rival. Qualsevol pèrdua o falta de concentració és castigada durament. A la dreta i a l’esquerra, l’Assolim té canoneres que no perdonen.

L’Atlètic Barceloneta va marcar els primers dos gols del partit (2-0), però només va ser un miratge. Al final del primer quart, el Mataró ja manava (2-4). Al descans, el partit estava sentenciat (4-12). El parcial de la segona meitat (1-10) és una mostra més que evident de la diferència entre un i altre equip. El CN Mataró continua segon a la lliga tot esperant el duel a la Champions contra el campió de les dues últimes temporades, l’Olympiacos.