Un partit del Club Hoquei Mataró. Foto: CH Mataró

El CH Mataró segueix ferm a casa i altres partits de la jornada

El conjunt que entrena Albert Larrea es desfà del CDM i continua com a líder sòlid del campionat

El Club Hoquei Mataró ha guanyat els deu partits disputats a casa aquesta temporada. Només en falta un per completar el rècord immaculat. A tres jornades pel final de la lliga, el conjunt que dirigeix Albert Larrea és líder amb cinc punts d’avantatge sobre el Sant Just. Aquest cap de setmana, el Mataró s’ha desfet del cuer, el CDM, per un clar 4 a 1. Repassem aquest partit i altres moments del cap de setmana esportiu amb protagonisme pels equips de la capital del Maresme.

Hoquei sobre patins

• CH Mataró 4-1 CDM

El líder va controlar el partit des del principi i es va imposar amb comoditat gràcies als gols de Guillem Carbonell, Pablo Torres, Gerard Cusachs i Xavier Burguillos.

• Igualada 3-1 Lidergrip CH Mataró

El tercer per la cua, l’Igualada, va deixar la victòria a casa gràcies a dos gols en els últims deu minuts de partit. Abans d’això, Aina Lleonart havia fet el momentani empat a un. El Lidergrip és setè a la classificació.

Bàsquet

• UE Mataró-Homs 86-61 Alfindén

L’equip que entrena Charly Giralt defensa el lideratge sumant la vintena victòria de la temporada.

• Azulejos Moncayo 67-72 Mataró Parc Boet

El Boet queda ara amb un balanç de 13 victòries i 10 derrotes a la lliga després d’aquest triomf a domicili. L’equip de Mataró es va refer d’un mal inici (22-12 al primer quart) i va comptar amb els 21 punts de Bernat Álvarez.

• Advisoria Boet Mataró 84-57 Cerdanyola

El Boet consolida el seu lloc a la zona alta amb un còmode triomf a casa. Al descans, la diferència ja era de 33 punts (55-22). Laia Soler, amb 19 punts i 8 rebots, va ser la jugadora local amb millors números.

• Homs UE Mataró Femení Maresme 51-53 Viladecans

L’equip de la capital del Maresme es desinfla després de caure a casa davant el segon classificat. La UEM, en sisena posició, ja és a dos partits del seu rival ciutadà. Serrano i Poyato, amb 10 punts cadascuna, van ser les millors anotadores de l’Homs davant el Viladecans.

Waterpolo

• Mediterrani 9-12 Assolim CN Mataró

El conjunt de Dani Ballart enllesteix l’últim partit de lliga abans de la cita històrica que ara arriba: la Final Four de la Champions League. Davant el ‘Medi’, el Mataró va liquidar el partit amb un parcial d’1 a 4 en l’últim quart. Simone van de Kraats va ser la millor golejadora del CNM amb quatre dianes.

• Catalunya 6-15 CN Mataró

Contundent victòria del Mataró, que en els primers compassos del segon quart perdia per 4 a 3. El parcial des d’aleshores i fins la botzina final va ser demolidor: 2-12. Charles Negus va destacar amb 4 gols.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 29-27 Esplugues

L’equip de Carlos Morales agafa oxigen en la lluita per la permanència.

• Gavà 23-23 Hapo Joventut Mataró

El Hapo es va haver de conformar amb un punt a la pista del Gavà. En cas de victòria, l’equip de Mataró hauria escalat fins la quarta posició. Maria Muñoz, que va ser autora de 8 gols, va destacar en l’apartat ofensiu.

Futbol

• Mollet 0-2 CE Mataró

El Mataró trenca la mala ratxa, que durava quatre partits amb derrota, per sumar una altra victòria fora de casa. L’equip escala a la setena posició gràcies als gols de Buba i Diaby.

Futbol sala

• Manresa 2-5 Futsal Marlex Mataró

Oriol, Alejandro, Pol, Antonio i Àlex, aquest últim en pròpia porteria, van firmar la victòria del Futsal a la pista del Manresa. Són tres punts d’or perquè es produeixen a la pista del tercer classificat i permeten al conjunt de Mataró acostar-se molt a les places de privilegi. Els sis primers de la lliga (el Futsal és sisè) estan separats per només sis punts.

• El Morell 0-2 Futsal Aliança Mataró

Irene García i Laura Borges van ser les autores dels gols del Futsal en aquesta victòria a domicili, a la pista del tercer classificat. D’aquesta manera, les de Mataró reforcen el segon lloc.