Imatge d'arxiu del Club Hoquei Mataró. Foto: CH Mataró

El CH Mataró, intractable a casa

L’equip d’Albert Larrea supera el Dominicos (5-3)

El Club Hoquei Mataró ha guanyat els vuit partits de lliga disputats fins ara a casa. L’últim, aquest dissabte davant el Dominicos. D’aquesta manera, l’equip de la capital del Maresme referma el seu lideratge i el magnífic moment de forma que viu (cinc victòries consecutives). El CH Mataró ja suma 39 punts i en té cinc més que el Sant Just, el segon classificat. Les úniques derrotes de la temporada, de moment, cal buscar-les justament a la pista del Sant Just i a Taradell. El conjunt d’Albert Larrea ha posat la directa cap a l’OK Lliga.

El Dominicos semblava un rival assequible per confirmar que, a casa, és impensable que el CH Mataró deixi escapar punts. Però aquesta categoria sempre té paranys, i aquests apareixen quan menys t’ho esperes. El conjunt visitant es va avançar en el marcador amb un gol de Javier Añón. De totes maneres, el líder va reaccionar ràpidament i encara abans del descans ja havia capgirat el marcador. Els gols van ser d’Oriol Lladó i Aleix Ordóñez.

El mateix Lladó va fer el 3 a 1, ja a la segona part, abans que Xavier Burguillos dictés gairebé sentència amb el quart gol del conjunt local (4-1). Marcos Vaamonde retallava diferències (4-2), però de seguida va respondre una altra vegada Burguillos per deixar les coses clares (5-2). A 38 segons del final, Jacobo Copa va maquillar el resultat definitiu (5-3).

No van ser necessaris els gols de Pablo Torrres que, amb 16, és el màxim golejador del Mataró i quart de la lliga. El conjunt que entrena Albert Larrea destaca pel seu funcionament col·lectiu i per una bateria de recursos que el fa del tot imprevisible. Si l’equip de la capital del Maresme continua en aquest estat de forma, el somni de l’ascens es convertirà en una realitat palpable