Un partit del CHM. Foto: CH Mataró

El CH Mataró goleja i és més líder

El conjunt d’Albert Larrea guanya a la pista del Congrés (3-8) i amplia la diferència de punts al capdavant de la taula

El Club Hoquei Mataró va començar l’any encaixant la segona derrota de la temporada. Va ser a la pista del Sant Just. D’ençà d’allò, han arribat dues victòries consecutives que suposen la reacció correcta i consoliden la posició de privilegi de l’equip a la taula. Després del triomf d’aquest cap de setmana a la pista del CP Congrés, el CH Mataró ja té quatre punts de diferència respecte el segon classificat.

El 3 a 8 amb el qual va acabar el partit contra el Congrés amaga certes dificultats durant el desenvolupament del joc. No va ser pas un passeig des del principi, sinó que els jugadors de Larrea van haver de suar la cansalada. L’equip local, que lluita per mantenir la categoria, es va avançar ràpidament en el marcador i va respondre a l’empat de Carbonell amb un altre gol dinou segons després (2-1).

Encara a la primera part, el Mataró s’encarregaria de posar les coses a lloc amb tres gols consecutius. Ordóñez, Lladó i Cusachs en van ser els autors. Però a 35 segons pel descans, el Congrés afegia de nou emoció al partit (3-4). La primera part havia sigut frenètica. Tot semblava indicar que, a la segona, viuríem un desenllaç de la mateixa intensitat. A l’hora de la veritat, de totes maneres, el CH Mataró va imposar la seva qualitat.

La segona meitat no va tenir història perquè el líder va liquidar-la amb un parcial de 0 a 4. Els gols de Lladó, Carbonell i Burguillos en dues ocasions van acabar de sentenciar un partit que no semblava tan senzill vista la primera part. Així, doncs, el CH Mataró acabava sumant tres punts més que permeten afrontar la setmana amb un somriure. I és que ara, després de les ensopegades de Taradell i Sant Just, l’equip d’Albert Larrea té un coixí de quatre punts respecte el nou segon classificat, el Lloret.