Un partit del CH Mataró. Foto: CH Mataró

El CH Mataró recupera el lideratge i més duels de la jornada

El conjunt d’Albert Larrea guanya a la pista del CDM (2-6) i és nou líder

La victòria del Club Hoquei Mataró a La Corunya, combinada amb l’ensopegada del Taradell a casa amb el Cerdanyola (1-3), fa del conjunt de la capital del Maresme el nou líder de l’OK Lliga Plata Nord. D’aquesta manera, l’equip d’Albert Larrea recupera la primera plaça. Ara té tres punts d’avantatge sobre Barça Atlètic, Sant Just i Taradell. Repassem el partit del CHM i altres duels de la jornada.

Hoquei sobre patins

• CDM 2-6 CH Mataró

El CHM va ser molt superior i al descans ja guanyava per 1 a 3. A la segona part, l’equip de Larrea va repetir el resultat. Ollé, en dues ocasions, Cusachs, Lladó, Carbonell i Ordóñez van ser els autors dels gols del nou líder.

• Voltregà 2-1 Lidergrip CH Mataró

Les de Mataró segueixen a mitja taula (vuitenes amb 14 punts) després d’aquesta derrota ajustada a la pista d’un altre equip de la zona tranquil·la.

Bàsquet

• Viladecans 45-52 Homs UE Mataró Femení Maresme

Vuitena victòria de la temporada del conjunt de Mataró.

• Cerdanyola 76-72 Advisoria Boet Mataró

El Boet va competir molt bé però va acabar cedint. El rival va ser millor en el rebot i en el tir exterior. Laia Soler, amb 20 punts i 6 rebots, va ser la jugadora de l’Advisoria més inspirada.

Waterpolo

• Eger 5-13 Assolim CN Mataró
  • Assolim CN Mataró 16-8 Ferencváros
  • Sabadell 11-12 Assolim CN Mataró

Tres victòries, líders de grup, invictes a Europa i bitllet per als quarts de final de la Champions League. Cap de setmana rodó del CN Mataró a Hongria.

• CN Mataró 8-9 CN Barcelona

El conjunt local va dominar bona part del duel, però al final va deixar escapar dos gols d’avantatge (7-5) per acabar caient (8-9). Cuacos i Castro, amb dos gols cadascú, van ser els jugadors de CNM més inspirats en atac.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 28-35 Banyoles

El partit va començar equilibrat (10-10 al minut 15), però quan el Banyoles va augmentar el ritme ofensiu el Hapo no va poder respondre. Ja són onze partits seguits sense guanyar pel Joventut, que veu com l’equip del Pla de l’Estany el passa a la classificació i queda penúltim.

• Hapo Joventut Mataró 29-22 Alacant

Victòria contundent del Hapo, gestada a la segona part, amb 8 gols de Clara Poo. El Joventut és cinquè amb 16 punts.

Futbol sala

• Penya Esplugues 2-0 Futsal Marlex Mataró

Els de Mataró no van trobar solucions ofensives i s’acosten perillosament a la zona baixa de la classificació.